perjantai 27. huhtikuuta 2012

Perinteet kunniaan

Terveiset täältä sysipimeästä.

Hymy hyytyi jo, olen palautunut normaaliin olotilaan. Which is nice. Hamput on pesty naapurista ämpärillä kannetulla vedellä. Hetken tuossa sieppasi oikein huolella, mutta mitäpä sitä märehtimään. Töllin vesikriisit ovat suorastaan legenda. Olisi sääli lopettaa hieno vuosittainen perinne.

Mä olen ihan melko jotakuinkin himppasen hitusen pikkiriikkisen satavarma, että tyhjensin syksyllä tuonkin pömpelin. Halki se kumminkin on, lämminvesivaraaja. Systeemit ovat vieläpä niin hienosti väkästellyt, että ilman varsaa ei ole kylmääkään. Ei siis vettä. Tippaakaan. Niinpä keskityn olennaiseen ja asennan kynttilöitä asetelmiin.

Hiljaista ainakin on. Yksi lehmän kokoinen kärpänen heräsi kolostaan ja pomppii hädissään päin kattoa. Käyhän se niinkin. 


8 kommenttia:

 1. No voihan kele minkä teki, inhottavia nuo negatiiviset yllätykset talven jälkeen. Aurinko ainakin paistaa huomenna ja kynttilänvalo on romanttista....

  VastaaPoista
 2. Hyvä että on sentään naspuri!
  Olis veetättänyt lähtee jostain matkojen takaa hakemaan...

  VastaaPoista
 3. Hitsit näitä sinun juttuja...Niin hymmyilyttää, kiitän ja kumarran :)

  VastaaPoista
 4. Voihan harmi! Ikävä yllätys. Onneksi naapuriapu oli kuitenkin kohdillaan.=)

  VastaaPoista
 5. Voi harmi, että noin meni halkeamaan...

  VastaaPoista
 6. On sulla taito kertoa kurjaa hykerryttävällä tavalla =D

  VastaaPoista
 7. Ihmeellistä tuo veden voima! Sen juoksuttamisesta saa sähköä ja se on melkein vissiin kaiken elollisen elinehto! Sitten se särkee myös paikkoja! Tosi tunnelmallinen tuo kynttiläkuva tosiaan!

  VastaaPoista
 8. Meillä oli saldona yksi rikkoutunut kuistin ikkuna ja kuollut lintu. Kaksi hukkunut hiirtä vessanpöntössä (kuka jätti kannen auki?).

  Muuten oli kyllä inanaa, olis voinut vaikka jäädä sinne.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...