sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Lapsi on kai päästänsä sekaisin


Shoppailin mutaisia juuria ja epäilyttäviä sipuleita. Hihkuin onnesta. Enpä uskonut tämänkään päivän tulevan. Tuli kumminkin.

Tampereen Puutarhamessuilla vilisi naisväkeä hullun kiilto silmissä. Epämääräiset mustat mytyt vetivät puoleensa kuin neljän juuston pizza krapulaista. Malliparvekkeita ja valopuutarhaa, häiritsevän vähän messukrääsää. Ideoita ja pahenevaa mökkikaipuuta. Romanttisesta teemapihasta kuusivuotias antoi terävän kommenttinsa: "Mutta missä se romantiikka oikein on?" 

A-hallin viimeisessä nurkassa oli messujen helmi. Messutarjouksena 22000 euroa. Koska työvoimapoliittisesta täydennyskoulutuksesta maksettava korvaus muutosturvalisineenkään ei riitä edes käsirahaksi, ilmoitan halukkuuteni yhteistyöhön. Herra Avant, mainostatte tuotettanne helppokäyttöisenä ja yksinkertaisena. Kaivuutyöt sujuvat mukaanne myös ahtaissa paikoissa. Suosittelen sananne vakuudeksi blogimuotoista reportaashisarjaa otsikolla "Nainen ja Avant 170 -pikkukaivuri"? Voitte vastata myöntyvästi tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Kiitos.

Joku kantoi kukkia eteiseen.8 kommenttia:

 1. Mä olen aloittanut uuden "harrastuksen",suosikkiblogieni koko tuotannon lukemisen alusta nykyhetkeen asti,vietin just 3,5 tuntisen erittäin viihdyttävän rupeaman lukemalla kaikki sun kirjoitukses ja voi nainen että sulla on kadehdittava "tiivistetyn" sanomisen taito ja hauskastikin vielä,aivan loistavaa luettavaa...Valitettavasti toi mun uus harrastus ei tiivistä mua ollenkaan vaan persuuksia puuduttava istuminen varmaan näkyy siellä missä myös tuntuu mutta kaikellahan on hintansa=D
  Minäkin lukisin mielelläni eve pikkukaivurin puikoissa postauksia,joten komppaan tuota yhteistyöpyyntöä,Herra Avanthan vois lahjottaa sulle yhden ja antaa toisen vaikka arvontapalkinnoks,ei oo paljon pyydetty=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullu sää oot!! :D

   Mutta täysin samaa mieltä tosta Herra Avantin asiassa. Ei oo paljoo pyydetty. Luulis tajuuvan.

   Poista
 2. Täällä myötäillään myös ja jos tavitsee jonkun toisenkin naisen käyttökokemuksia, niin olen vapaaehtoinen ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän sitä yhdestä voi mitään johtopäätöksiä vedellä, kyllä niitä kokemuksia useammalta tarvitaan.

   Poista
 3. Mustia myttyjä minäkin ostin, osa on jo mullissa. Nyt odotellaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin kans maanantaina esikäpistelyyn. Saas nähä kuin käy.

   Poista
 4. ;o)
  Blogissani on sinulle pieni huomionosoitus, kät kurkkaamassa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...