keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Lomaterveiset

Kesäterveiset, lomaterveiset täältä banaanikärpäsparven keskeltä. Lämmintä on ollut ja paljon on uitu pölypallomeressä. Hiekka-aavikko avautuu heti ulko-oven jälkeen ja koira nauttii hirvikärpäshieronnasta.

Työttömän kotiäidin arki on yhtä lomaa. Sielu lepää tarjouskuponkeja järjestellessä ja Mollittaminen pitää mielen virkeänä.

"Kun sulla on nyt tota luppoaikaa, ni voisikko ________ (täytä tähän ihan mitä vain)."

9 kommenttia:

 1. Luoja, melkein jo sait hämättyä tolla banaanikärpäsparvella :D Ja siis yleisesti tiedetty tosiasiahan on että työttömän arkihan ON loisteliasta :D

  VastaaPoista
 2. Toinen työtön täällä hei!Minä en viitsi edes mollittaa kun ensin pitää selvittää mille kaikelle on allergeeninen ennenkuin voi miettiä mikä musta tulee isona,veetyttää helkkaristi kun oikeesti olisin tykänny käydä sen leipuri-kondiittorikoulun loppuun ja tehdä sitä työtä vaikka sitten oman yrityksen kautta,mutta astma,allergiat ja leipominen on aika huono yhdistelmä,nytkin kun kotona kakun vääntää niin silmät turvoksissa ja henki vinkuen sitä sitten nautitaan=/No,kyllä meille varmasti urat vielä urkenee mieluummin ennemmin kuin myöhemmin...Ja hei,kun sulla on nyt tota luppoaikaa,ni voisikko postailla useemmin,kun näitä on niin kiva lukea ku mullakin on tota luppoaikaa?Mollitonta keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. ... ja sen työttömän puolison arki, se se vasta hauskaa onkin... Kumma kyllä ei paljon naurata, vaikka sen piti olla hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Minustakin tuntuu välillä että olen työtön. Varsinkin kesällä, kun kaikki asiakkaat matkustelivat pitkin mökkejä ja kukaan ei huolinut edes niska-hartia hierontaa.
  Kokeilin töissä ykspäivä banaanikärpäisloukkua josta luin Niksi-Pirkassa. Eli laitoin etikkaa ja astianpesuainetta pieneen kuppiin. Kuulemma uppoavat siihen heti.
  P*kat ne mitä uppos. Kuppiin lensi 2 vrk aikana tasan yksi kärpänen ja sekin oli vähän ajan päästä hävinnyt:D

  VastaaPoista
 5. Siis tiekkö, nyt kolme päivää työllistettynä olon jälkeen ikävöin mollittamista. On tää oikeesti aika perseestä, nousta aamulla aikasin ja skarpata aikuisten ihmisten kanssa. Vaikiaa. Tulis ees se palakka äkkiä.

  VastaaPoista
 6. Mymmeli: Glamouria oikein.

  Kirsi: No ei hyvä tuokaan. Sullon sentään "syy". Mä olen vaan onneton kakkiainen. :D

  Postauksista... ei oikein ole asiaa. Kahtotaan josko tämä mollivoittoisuus tästä helpottaisi. Ainakin tuntui joteskin paremmalta, kun kirjoitti pahaa oloaan ulos.

  Katja: Kestämistä on varmaan siinäkin, vaikka täällä ollaankin tsemppaavia. (Ihme heppu.)

  Maanvaiva: Reps ja kops. Joo, tein saman ja kuulin, kun ne NAURO mun ansalle. Ja tismalleen sama juttu: yksi hukkunut, joka oli kokenut jonkun uudelleensyntymisen. Ookkonää hieroja?!

  Dooda: Koskaan ei ole kohden. Rehellisesti sanottuna mä en usko enää edes soveltuvani työelämään. Kuka tän haahuilun sit hoitaa?? Kysyn vaan.

  VastaaPoista
 7. mää täytän ton viivakohdan : tulla hakemaan taas omppuloita!

  onneks niitä uppoo töihin kunhan vaan viitsii kantaa

  mä meinasin jo vuorotteluvapaata, mutta on niin paska(maisen pieni) se korvaus siitä että ois pois ihmisten ilmoilta...

  VastaaPoista
 8. Mää oon ammatiltaan kosmetologi, mutta siihen kuuluu myös hierojan-touhut, eli kyllä, olen myös hieroja :)

  VastaaPoista
 9. .....ihan vaan makoilla pari kolme tuntiaja lueskella lehtiä, kun minulla ei tunnu olevan siihen millään aikaa....tsemiä...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...