maanantai 26. syyskuuta 2011

KynsisienitehdasVoi paska. Jos metsät ON täynnä sieniä ja jos villiintyy niitä kerätessä, on aikamoisessa lirissä. Noin kymmenen kilon perkaaminen ja kuivatus muuttaa kodin sienitehtaaksi. (Voi Minna, minkä teimme!) Kun samaan aikaan DHL toimittaa mun itse itselleni ostamani kynsistudiolaukun, muuttuu koti sienitehtaan lisäksi myös kynsitehtaaksi. (Kynsisienitehdas siis, eheheeee...) Ette uskokaan, kuinka IHANAA on järjestellä pikkiriikkisiä, kimaltavia purkkeja uuteen upeaan trolleyhyn!! Olen kiljahdellut ja pompahdellut koko päivän! Tää on harakan taivas! Lisää perkuuta ja sitten järjestelen purkit neljännen kerran. Iiik!

Kurkien nuoli osoittaa etelään. Se on talvi ny.


PS. Ihania kommentteja arvonnassa. Kiitos jo valmiiksi kaikista ideoista, ihan huippua! Ja tervetuloa kaikille uusille tyypeille!

PPS. Maanvaivalle wikipediasta: Roskisdyykkaus on toimintaa, jossa kerätään erilaisia tarpeellisia asioita roska-astioista. Dyykkaaja voi erikoistua dyykkaamaan vain tiettyjä asioita, tai sitten hän voi olla yleisdyykkaaja, joka kerää kaikenlaista. Dyykkaaja voi etsiä roskiksista esimerkiksi vanhoja lehtiä, ruokaa, vaatteita, pulloja tai muuta käyttökelpoista tavaraa. Sana dyykata tulee ruotsin kielen sukeltamista tarkoittavasta sanasta "dyka". 

11 kommenttia:

 1. Ooo.. kiitos oppitunnista!
  Mii laik dyykkaus!

  Ihana salkku ja kyllä se on ihana järjestellä pikkupurkkeja!
  Mä sain kerran 50 pulloa kynsilakkaa ja mä LEIKKISIN niillä koko päivän! :P

  VastaaPoista
 2. Siis sinäkin teet kynsiä ???? Kuten myös minä,josko omaksi ja tyttöjen iloksi vain harrastelen... Meillä ei saa tuota 6 v pinsessaa pysyyn millään pois glitteripurkeista.... Kaujeeta tuo sieni innostus minä kun en syö kun jos joku ei kerro että on laittanut sienilöisiä ruokaan... Eli ei oo mun herkkua... Mummelolle kanttiksia noukin jos löydän muuten en... ihanaa että joku jaksaa.. =)

  VastaaPoista
 3. On sulla hauskoja juttuja! Tykkään huumoristasi :D

  VastaaPoista
 4. Oihvoihvoihoih....♥♥♥

  *zanaton*

  VastaaPoista
 5. Olen viimeisen reilun viikon aikana iltaisin ommellut, säilönyt puolukoita & kantarelleja ja leiponut omenapiirakoita. Olen myös järjestellyt vaatelaatikoita ja toivottanut syksyn tervetulleeksi - ja ollut onnellinen. Kun mainitsen asiasta kahvihuoneessa, musta tuntuu, että ihmiset katsovat mua kuin "vierailijaa muualta"... jotenkin tuntuu, että sun kanssa em. asioista kertominen ois jatkunut toiseen suuntaan... siis hyvällä tavalla. Kuulaita syyspäiviä! :)

  P.S. Käyn täällä kyllä säännöllisesti lueskelemassa, mut kommentoinnissa oon laiska ;)

  VastaaPoista
 6. Mä en pysty katteleen yhtä ainutta sienikuvaa, uuuh, vieläkin vilistää silmissä... :D

  VastaaPoista
 7. Onpa hyvä että mulla on yökköallergia sieniin ja kynnetkin aivan onnettoman lyhyet. Että ei tässä tarvitse kadehtia sua ja sun sieniäs ja lakkojas ollenkaan ;)

  VastaaPoista
 8. Maanvaiva: Hehee, 50 lakkaa!! Toi laukku on niin mun uusi <3

  Mirstaakkeli: Itelle minäkin ja joskus kavereille. On ollut jonkin aikaa harrastus tauolla, mutta nyt on taas ihan kauhea vimma! Kynnet tekee mielialaan aivan uskomattoman paljon. Niin ihanaa vaikka ajaa autolla ja ihailla kauniita sormia ratilla... Tai siis keskittyä vain ja ainoastaan liikenteeseen.

  Riitta: ;)

  Taikku: Kiitos, hih!

  Pepi: Sinä? Sanaton? Raksi seinään. ;D

  Elina: Vai on mennyt niin huonoksi kahvihuone. Ilmeisesti tiedeihmiset eivät saa elää normaalisti? Kiva kuulla susta, joku aikaa näin unen, että olit raskaana!!

  Minna: Mun tekis mieli taas päästä metsään... mut perkaaminen ei kyllä kiinnosta YHTÄÄN! :D

  Kikka: Sienet jakaa kyllä aika hyvin jengin kahtia. Mä voisin popsia sieniä vaikka joka päivä! Paitsi jos pureskelen vain kynsiä.

  VastaaPoista
 9. Voi vitsi, kun en uskalla kerätä sieniä! Onkohan se tämän vuoden Marttojen sienikurssi jo mennyt... hmmm.
  Kurkiaura on niin herkkä ja kaunis♥

  .Paula

  VastaaPoista
 10. Töllin emäntä: Joo, täällä täytyy olla asiallinen ja täysin tieteelle omistautunut... Mutta hui sentään... ei ainakaan nyt oo "tilanne päällä". Enneunista sitten tiedä. Haha!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...