keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Keskellä viikkoa


Täytinpä tässä hiljan 34. Olen siis jo varsin aikuinen. Maistoin aikuusuuden makeuden tänään kirjastossa, kun mulkoilin kukkahattutätimäisesti meluavia teinejä ja sähisin sssshhhhhtä. Vähintään kokonainen kaktus oli päässäni, kun en saanut rauhassa uppoutua 1100-luvun Englantiin. Samaisella reissulla Siwan kassa teititteli. Taivaalle kiitos, että kolmen viikon PMS-oireeni ovat laantumassa. Muuten olisin ehkä ottanut itseeni. Mahtava makeus on muuten valkosuklaapoppareissa (värjätty keltaiseksi elintarvikevärillä) sekä voi-fariinisokeri-hunaja-suolapähkinä-m&m-poppareissakin. Popparithan ovat niitä kevyimpiä herkkuja, eks je?

Valoa sateesta huolimatta. Ah tätä tunnetta, pelkäsin jo uppoavani. Palkitsen itseni tilkalla punaviiniä keskellä viikkoa eli minusta ei ole ainoastaan tulossa keski-ikäinen vaan keski-ikäinen, piikikäs kukkahattutäti ja keskiviikkojuoppo. Oi onnea!

~

PS. Olen saanut tunnustuksia Ainon majalta ja Kiss my blogilta. Kumma juttu, että tunnustus samaan aikaan tuntuu äärimmäisen hyvältä ja samaan aikaan ne vituttaa ihan suunnattomasti (lähinnä siksi, että ne aina jäävät minulta roikkumaan "hoitamattomina"). Mää oon ihan kamala ihminen. Halikiitokset kuitenkin molemmille, tootte yksiä mun suosikkeja.

PPS. En ole saanut aikaiseksi viestiä edes Namu-tädille. Muikkusen päivä säkin saatuaan muttui miukumaukusta "mun elämän parhaaksi päiväksi." Iso kiitos, todella. :)


PPPS. Terkut niille muutamalle lukijalle, jotka ovat saaneet tarpeekseen Töllistä. Teitte erinomaisen valinnan!

20 kommenttia:

  1. Onnea onnea onnea... olet puolisen vuotta minua nuorempi ;D ja sitä paitsi punaviini on terveellistä... kippis..

    VastaaPoista
  2. Hauska postaus ja niin asiaa..:D

    VastaaPoista
  3. Onnea! Sait hymyn naamalle jutullasi. Ja noista tunnustuksista, olen niiiiin samaa mieltä :)

    VastaaPoista
  4. muiskis vaan!
    repesin vikalle.
    punkku on niin parasta, itsekin ihan vaistomaisesti meinasin sitä äsken ottaa, kun tajusin, että perkele aamulla on verikoe. mitäänhän en saa syödä ja perhana en kai juodakaan... otan sen sitten huomenna!
    ja koska en saa pistää mitään suuhuni, elämä tuntuu turhalta, menen nukkumaan. öitä!

    VastaaPoista
  5. Voi miten kepeiltä ja terveellisiltä nuo popparit vaikuttavatkaan, ihan tässä solakoituu katsellessa!
    Ja voiko olla PMS jos on jo MS... Ehkä se on mullakin vaan kroonista, kippis!

    VastaaPoista
  6. paljon onnen halauksia sinulle aikuinen nainen...☺

    Mitä ihmettä tuo kirjoitus tuossa PPPS:ssä on....

    VastaaPoista
  7. Onnea! Ja tuo kukkahattutäti kuvaus oli mainio, täältä kirposi iso hymy :)

    VastaaPoista
  8. No mutta, kaktushattuiselle keskiviikkojuopolle oikein lämpöiset onnittelut! Soot ihana ja PARAS, urpoja tollaset Töllinhylkääjät. Ei tajuu hyvän päälle. <3 <3

    VastaaPoista
  9. Onnea Onnea:)

    Ei se ikääntyminen nyt niin pahasta ole, se tuo vain enemmän valintoja mm. vähentää pakollisia asioita kuten,Jos ei jaksa siivota who cares, ei löydy enää sopivia meikkejä vähentämään ryppyjä ja ikä antaa mahdollisuuden siiytyä muumimaisiin tunikoihin, ne suojaa hyvin nuo mahamakkarat.

    Oikein mukava ikä sinulla tuo 34v.

    Terkuin 48v.heheh..., olen ihan tyytyväinen ikääni ja itseni ;)

    VastaaPoista
  10. Ei muuta kuin kukkahattu (tai kaktus) vinoon ja ylpeänä eteenpäin! Pois tieltä kirjaston teinit ja Siwan kassat - täältä tulee AIKUINEN! No joo, innostuin hieman... Onnea, piti sanomani! :)

    PPPS oli aivan loistava... Ai että näille sun jutuille saa aina nauraa. Jatka samaa rataa, käpy! ;)

    VastaaPoista
  11. Voi teitä nuoria :DDD

    Onneksi on tehty pien operaatio, voi tämä vanhatäti ihan rauhassa NAURAA sujuvalle sanailullesi. Ilman että pöksyt kastuu...

    Niin paras oot!

    VastaaPoista
  12. Terve vitutus on ihan(a) aikuisen merkki ☺

    Jaa, teittiinkin sit joku kyllästyny...SE ei o terve merkki!

    VastaaPoista
  13. Ai niin, piti osanottoni ilmaista ☺
    Eiks onnitteluja ole jo satanut ihan tarpeeks...no okei ONNITTELEN♥♥♥

    *omppuloita olis vielä vähän*

    VastaaPoista
  14. Hih ...Hauskat synttärionnittelut ja kiitti popparimössövinkistä :)

    VastaaPoista
  15. Kuules melkeinkeski-ikäinen :D Kamalan paljon onnea!

    Laitan tulemaan vaaleanpunaiset villasukat lämmittämään vanhoja varpaitasi virtuaalisesti, kun en tiedä mihin suuntaan pistäisin PostiKustin polkemaan.

    Ps. sama ilmiö, joku teki hyvän valinnan myös ja lähti Majasta :DDD

    VastaaPoista
  16. Sulla on vielä toistakytä vuotta keski-ikään, Ettäs tiedät! Etenkin kun mäkään en ole vielä keski-ikäinen. Vastahan sulla on korvantaustat kuivunu, että onnea vaan!

    P.s. Noi popparit ei näytä hyviltä...

    VastaaPoista
  17. Tuosta se alkaa...Vähän vielä kun vartut,ei riitäkään enää pelkkä hyssyttely vaan on aika siirtyä seuraavalle levelille ja kärisevällä äänellä ottaa kantaa tyyliin ei minun aikanani...,on ne nuo nykyajan nuoret...ei minkäänlaista kunnioitusta jne=D Hirmuiset onnittelut,onhan se tulevan viinitilallisen joskus viikollakin punkkua nautiskeltava,on sitten aikanaan se tarvittava ammattitaito;)

    VastaaPoista
  18. Mimmi: Hyvää vuosikertaa! ;)

    Taikku: :)

    Laura: Ei ole helppoa tämä blogistin elämäkään, kaamea ressi jostain tunnustuksista! :D

    Nipsu: Ehehee, joo-o. Pitäs kyllä saada joku aivopesu, et ei enää eläis syödäkseen. Punkkua vaan pitäs olla enemmän semmosissa annospulloissa.

    Haltiakummi: Noi toffeepopparit maistuivat ihan Snickersiltä! Mmmm...

    Irmastiina: Kiitos, kiitos! Pari lukijaa poistui tässä taannoin. Tervejärkistä toimintaa, kekä tämmöistä älämölöä nyt lukisi? ;D

    Hyvä mieli: Kiitokset!

    Dooda: Äläs ny noin hehkuta, ihan täällä punastuu. <3

    maiju: Kiitos, kiitos! Mä vain pelkään, että vanhemmiten äidiltä periytyvä siivousvimma pahenee. (Äidin siivousrytmi oli imurointi joka toinen päivä ja mattojen välien pyyhintä joka toinen...).

    Voikukkapelto: :D Ai kamala. Tuli vaan mieleen, et jos mut joskus löytää karaokesta vetämässä aikuista naista paatoksella, ni pliiiiis, kiikuttakaa hoitoon.

    Kikka: *reps*

    Pepi: Joo, ei tässä ny vielä maata myydä. Kyllä mä mielummin oon 34, ku 25. Vai omppuloi... mutku mä en enää keksi, mihin niitä vois laittaa. :D Taidat tietää tunteen. ;)

    Lovviisa: Popparit ovat niin makeita, että aina väliin on PAKKO ottaa jotain suolaista. Aiheuttaa siis ihan kaamean mässäilykierteen!

    RuusuLiisa: Vanhat jarvakset kiittää! :D Ohos, jänskä juttu. Ihanaa huomata, että joku on siis todistettavasti parantunut blogiaddiktiosta. Well done!

    Katja: Juu, eihän sitä vielä, mutta kovasti sinne keski-ikään pyrin. :)
    Veli soitti ja onnitteli osapuilleen näin: "Siis sä täytät ens vuonna 35 ja se tarkoittaa, että määkin oon jo vanha, ku mun sisko on NOIN vanha." Niiihh...

    Kiitos kaikista onnitteluista ja ihanista kommenteista. Kyllä lämmitti mieltä ihan tosissaan. Ajatella, ihan vieraat ihmiset on noin ihania. Aiettä. Pusipusi vaan kaikille!

    Käpy kuittaa.

    VastaaPoista
  19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  20. Kirsi: No niin tosiaan, tuppaa väliin unohtua tämä viinin ammatillinen katsantokanta! Hyvänen aika, minähän vain kehitän itseäni. Kiitokset onnitteluista. :)

    Kati Annukka: Hih. :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...