sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Mr. Pääskylä


Mr. Pääskylä syntyi ilmapallon päälle sanomalehtisuikaleista ja vehnäjauho-vesi-liimasta. Liima ällötti Muikkusta, äiti oli innosta piukeena sotkemisesta. Ihanaa lillinkiä, sotkussa kyynärpäitä myöden!

Ja vielä kerran: Mr. Eino Pääskylä edestä ja takaa. Matka oli tärkeämpi kuin päämäärä, taas kerran.


PS. Koska syksyllä tapeiksi leikatuille pelargonioille pitäisi tehdä jotain? Ja mitä? Neuvoja otetaan kiitollisena vastaan.

5 kommenttia:

 1. Ihana pallopääherra! Mutta herran pieksut, nyt kun sanoit niin muistin että laitoin itsekin pelargoniat kellarivarastoon talveksi kokeilumielessä. Vissiin niille olis pitänyt käydä lirauttamassa vettä... Ja asiaa vaikeuttaa se että varaston lukon avain on hukassa...

  VastaaPoista
 2. WAU :D
  Jokohan mummun rinsessat ois tarpeeksi isoja mummun apulaisiks tohon hommaan -luulen, että mulla ainakin olis hauskaa :DD
  Komea Mr. !

  Kurkkaapa Sekasortoa-blogiin, siellä oli joku linkki johonkin toiseen blogiin koskien juurikin pelakuita :D (huh, asiaa kerrankin!)

  VastaaPoista
 3. Eikka on kyllä aika punkero, sillä on olo varmaan just kun mulla: ilmapallo sisällä ei ole kiva olo. Ja en siis ole raskaana, toisin kuin paprika :p
  Me ollaan eikan kanssa kohtalontovereita, kohta mulla on silmätkin tollaset.

  VastaaPoista
 4. Sarin puutarhat sanoo:

  "Pelakuutkin pääsivät kellarista pois. Niiltä on kaikki lehdet kuivuneet ja ovat aika rotiskoja. Latvojen päissä on onneksi pientä vaaleaa kasvua, eli ovat hengissä : )
  Kaikki nämä kellarista otetut siirsin ensin viileään huoneeseen niin, ettei aurinko paista niihin. Saavat totutella muutokseen vähitellen. Samalla kastelin niitä hieman. Kannattaa varoa, ettei anna kerralla liikaa vettä.
  Mullanvaihto ja leikkaus tehdään vasta sitten, kun ne ovat kasvattaneet uusia vihreitä lehtiä eli maaliskuussa."

  Jotenkin musta tuntuu, et mun kokeilu ei tule onnistumaan.

  Jenni: Pitäisi ilmeisesti tuoda valoon? Siis heti murtokeikan jälkeen. :D

  Pepi: Kiitti tosta vinkistä, mä huomasin siellä vaan sen pähkinämutakakun...

  Minna: Eikalla on vaan hyvin kehittyneet vatsalihakset.

  VastaaPoista
 5. Mun blogissa on sulle yks juttu :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...