sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Matalaa mutta kirkasta

Jalo aikomukseni oli postata jotain iloista ja keveää, kun tuo valokin on taas palannut. Kävin viimeaikaisia kuvia läpi ja kauhukseni huomasin melkoisen synkistelevän asenteen. Tummista sävyistä viimeisimmät olivat aamuiset otokset takapihalla tapahtuneesta teurastuksesta. Kovaa kamaa Tiaisten Alibiin. Sisäinen Kalle Blomkvistini päätteli tiaisen tai muun vastaavan pikkutirpan ajaneen lasia päin ja isomman tirpan saaneen raadosta maukkaan suupalan. Elämän kiertokulku ja harakalle (?) lähiruokaa. 

Iloista lienee se, että minua on 2,8 kiloa vähemmän. Nesteitähän ne ovat, mutta edes niitä. Jei minä! Samaa kategoriaa hakkelukseksi päätyneen tirpan kanssa ovat reiteni. Ahneella on puujalkaloppu reenatessakin. Saattaapi myös olla, että jonain päivänä mäjäytän Wii Fitin pikseleistä muodostuvaa ylipirteää personal traineriani ohjaimella päähän. "Imagine your ideal body while exercising!"  (Hei nyt pää kiinni, mä yritän vaan tehä nää liikkeet.) "Your leg is shaking slightly!" (No shit, hyvä että pysyn enää edes pystyssä.)

Hyväähän se raukka tahtoo.


Matalalta paistaa mutta kirkkaasti. Voisi olla niin paljon huonomminkin. Jos nyt tarkemmin tuumailee, niin eipä tässä pöllömmin mene. On vaan niin helppo vajota.

8 kommenttia:

 1. Onnittelut vähenemisestä!
  olo on silkkaa kateutta suoranaisen salasyöpöttelyn johdosta -kaikki mitat piiloutuvat kauhuissaan, eipä silti, en kovin ole etsiskellytkään :/

  Hauska kuinka te villat tölli ja namu päivitätte samaan tahtiin, pysytte mun siistissä pinossa päällekkäin :) KerrosVilla...

  VastaaPoista
 2. Ah, kuinka näin täydellä ololla ajatus tökkii...onko nuo tuos kuvassa tuikkukippoja vaiko tulevan viinitilallisen maistiaissellaisia...ihmettelinpä vaan :)

  VastaaPoista
 3. Kärvistelin joulukalenterin aikaan, että joka paikka on täynnä kamaa ja nyt ei enää tule (saa tulla) kaaosta. Olen viemässä kirpparille tarvaraa ja näkisitpä olkkarin nyt, kaaoksessa tietty.
  En tiedä miksi kommentoin tähän noin, mutta jotenkin tuli sama fiilis kirjoituksestasi kuin mitä mulla on pään sisällä.
  Jonakin päivänä vielä meilläkin on siistiä ja kaunista, se vaan ottaa aikaa. Uskotko?

  VastaaPoista
 4. Pepi: Hyvä me villat! :D

  Tuikkukippojahan nuo, mutta lupaan ottaa niistä vaikka viintä, jos joskus jossain elämässä viinitilalliseksi ajaudun! Heh! Ja sinutkin on kutsuttu maistajaisiin!

  Minna: Uskon ja vahvasti. Meillä on jo siistiä. Kaunista ehkä joskus, se vaan ottaa aikaa. Uskotko? :D

  VastaaPoista
 5. :D tuon mä pidän mielessä!

  VastaaPoista
 6. Pysyhän pinnalla siellä 8)

  Mulla on punnituspäivä sunnuntaisin ..vielä 1,6kg ensimmäiseen tavoitteseen, sitte mun paino alkaa kutosella. Sitte mun elämä on parempaa, onhan.

  VastaaPoista
 7. aNNa: SIIS ON, EI EPÄILYSTÄKÄÄN!!! Ajatukset kohtas lähes täsmällisesti!! Hyvä me! :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...