sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Kylpyhuoneremontti


Allekirjoitimme sopimuksen kylpyhuoneen ja saunan avaimet käteen -remontista Laattapisteen kanssa 4.11. Päädyimme avaimet käteen -remonttiin, koska kumpaakaan ei kiinnosta käyttää vapaahetkiä sellaiseen mitä ei osaa. Emme myöskään halua käytää aikaa remppaherrojen toimintojen koordinointiin tai materiaalien metsästykseen. Yksinkertaisesti sanottuna halusimme maksimoida remontin onnistumisen. Haluamme, että homma hoidetaan vimosen päälle oikein. Maksaahan se hitokseen, mutta maksaisi ne hullujen huoneen päivämaksut ja ensiapuaseman kausikorttikin.

Työ alkoi asbestikartoituksella. Remonttiherra kävi poraamassa näytteet seinästä ja lattiasta. Koska asbestia ei löytynyt, remontti alkaa huomenna maanantaina. Käytännössä se tarkoittaa elämää ilman suihkua ja pesukonetta. Ihan jännittää, kuinka paljon hermo kuumenee. Ostin kymmenen kerran kortin avantouintisaunalle, että voin käydä viikoittain viilenemässä. Kahden avantouintireissun kokemuksella luulen löytäneeni uuden harrastuksen. En tosin uskonut hetkeäkään, että nauttisin moisesta hulluudesta, mutta on siinä sitä jotain. Itsensä ylittämistä. Jotenkin niin kovin suomalaista.

Mutta takaisin asiaan. Nykyinen kylpyhuone ja sauna on... noh... vanha ja järkyttävä. Remonttia on siirretty ehkä liiankin kanssa. Siihen on syynsä, miksi kyseisestä tilaa en juuri valokuvaa.


Huh.

3 kommenttia:

 1. MINÄKIN TAHDON AVAIMET KÄTEEN -KYLPPÄRIREMONTIN!

  Kerro sitten kuinka onnistui hienosti ja kaikki on ihanaa, niin minä luen ääneen alakerran isännälle. Ehkä asuntoyhtiömme hallitus piankin kokoontuu tekemään myönteisen päätöksen asiassa, esimerkkinne innoittamana!

  VastaaPoista
 2. Pyhä tarkoitus on päivitellä säännöllisesti etenemistä ja kaikkia lämpimiä tunnelmia remontin keskeltä... ;)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Minäkin tahdon... Tsemppiä avantoon.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...