torstai 24. marraskuuta 2016

Joku päivä

Putkimies teki hienoja putkia. Hivelee silmää ja mieltä. Putket siis. Miestä en ole tavannut.

Herradelegaatio mittaili pintakosteuksia. Lutimärkää. Kummallista, koska silmään lattia näyttää hyvinkin kuivalta. Jotenkin sitä kuvittelee, että märkä on märkä. Huomenna tehdään reikiä poramittauksia varten ja maanantaina mittaillaan. Mittauksien perusteella joko kuivataan joku kuusimiljoonaa viikkoa tai piikataan koko paska pois. Aivan hel-ve-tin mielenkiintoista. Kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon perseessä. Juoksen avantoon.

Savolainen Remonttiherra on ihku. Herra imuroi työmaansa, mutta myös remonttialueen ulkopuolisen eteistilan työpäivänsä jälkeen. Voi sydän!

Virkkasin tuubihuivin Kädentaidoista ostetuista sikahalvoista langoista. Se näyttää kaulassa patalapulta.

Pääsin opiskelemaan ylempää tulevaisuutta ammattikorkeaan. Minusta tulee tradenomi pilkku yyaaämkoo. Yli-ihminen, ylempi ihminen, ylevämpi ihminen. Vähintään. Ehkä myös kaunis, laiha ja menestyvä. Hakemuksia oli yli 300 ja aloituspaikkoja 25, joten kyseessä on pienimuotoinen ihme.  Luulen, että opintotoimistossa on käynyt laskuvirhe minun edukseni. Helvettiläinen sentään. Olo on epäuskoisen kupliva. Haaveista on ehkä mahdolista tulla totta. Hittovie. Kiroilututtaa. Hyvällä tavalla. Kin. Asiasta tosin pitää vielä neuvotella esimiehen kanssa. Saatoin jättää pääsykokeissa käymisen kertomatta (yllättävä lomapäivä keskellä viikkoa). Parempihan se on keskustella varmoista asioista, eikä hypoteettisella tasolla. Näin minä sen näin. Todellisuudessa en olisi kehdannut sanoa, etten päässytkään. 


6 kommenttia:

 1. Otan osaa, että joudutte elämään rempan keskellä. Me muutettiin just uuteen, mutta silti eletään rempan keskellä. Ja kiroituttaa, sillai huonolla tavalla. Käyhän lukasemassa murmeli2006.blogspot.fi, jos et vielä ole käynyt. Vähän avauduin siellä asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh. Uuden kuvittelisi olevan vimosen päälle. Joskus sellaistakin olen haaveillut. Tuntuu käsittämättömältä, että voi olla tuollaisia virheitä. Ole tiukkana, ei sitä tunnu nykyisin saavan mitään ilman vaatimuksia. (Ja juu, hitokseen raskasta olla kokoajan napisemassa...)

   Poista
 2. Aivan älyttömän paljon Onnea opiskelupaikan johdosta! Uusi elämänvaihe, uudet kujeet. Ei ihme, että kuplii :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin useamman hetken, kun olin painamassa opiskelupaikan vastaanottonappia. Kovasti on tullut lähipiiristä kommenttia opiskelun raskaudesta ja siitä kuinka niin moni jättää homman kesken. Masennuin vähän valmiiksi.

   Poista
 3. Onnea yli-ihmistymiseen! Tulisikohan se savolainen meille tekemään remonttia sitten kun sieltä joutaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotahan nyt, katsotaan rauhassa miltä valmis kädenjälki näyttää... ;)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...