tiistai 4. marraskuuta 2014

Saako reklamoida?

Kuvittelen olevani lyhythiuksinen. Viime yönä heräsin siihen, etten voinut liikuttaa päätäni ilman käsittämätöntä tukistusta. Pelottava kokemus. Tarkempi tutkiskelu selvensi tilanteen. Hiukseni olivat liimautuneet kainaloon. Kainalo kiinni, tukka välissä. See the pattern? Hiusmallini lienee hitusen ylikasvanut. Joutunen korjaamaan sisäistä omakuvaani. Saattaisi olla järkevää jopa päivittää Facebook-profiilikin. Löytäisin itseni? Voimautuisin vähintään.

Minulla piti olla vielä viisi viikkoa aikaa hukata toinenkin puolisko vanhasta sohvasta ja maalata seinät. Vaan uusi sohvapa kiikutettiin eilen torppaan. Olen järkyttynyt. VIISI viikkoa etukäteen. Saako liian nopeasta toimituksesta reklamoida? Miten muka minä nyt maalaan, kun kämppä on täynnä sohvaa? Mitähäh?

Kävin UFF:n tasarahapäivillä. Kahdeksan täysin sopivaa ja kivaa vaatetta kahdella kympillä. Ihminen on taas kovin onnellinen.

Ei vieläkään kuvituskuvia. Onko se väärin?

6 kommenttia:

 1. Väärin on! Keisarin uudet vaatteet on esiteltävä. Missä täällä muuten on uffi? Miten VOI olla mahdollista, että mä en tiedä sitä?!

  VastaaPoista
 2. Ai niinku muotilogi? Jep jep. Any day now.

  Uffaffaa on siinä Siilinkarin sisäpihahässäkässä, Vero Modan vieressä. (Jotenkin mieltä lämmittävä sijainti.) Sä kerkiät melkein ruokkiksella. ;D

  VastaaPoista
 3. Todellaki kerkeen, must visit!
  Ja sä teet dagensin :D :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä se on väärin. Pitää olla havainnekuva "tukka liimautuneena kainaloon", puolikas sohva ja maalauksenaloittamisenaikomisprojekti, hunksit uutta sohvaa kiikuttamassa, kämppä täynnä sohvaa ja vaateostokset. Mahdollisesti reittikartta UFFiin yleisön pyynnöstä.

  VastaaPoista
 5. No jos vaikka kuvia tukasta, uusista pukimista ja sohvasta? ;)
  toisaalta, nää sun tekstit on aina niin hykerryttäviä että hyvä näinkin. :)
  Mukavata oloa marraskuuhun!

  VastaaPoista
 6. Mie en kestä! Miten kenenkään tukka voi jäädä jumiin omaan kainaloon!? Luulen, että mulla ei ole koskaan ole ollut tarpeeksi pitkää tukkaa. Haluan kokea tuonkin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...