maanantai 24. marraskuuta 2014

Laskin aivan itse


Voisi ihan hyvin mököttää. Vaikka lumettomuutta ja yleistä tuskaa. Vaan ei huvita. Itken mielummin Trinnyn ja Susannahin aikaansaamia muuttumisia. Että ne ihmiset on on-nel-li-si-a! (Ja nyt välihuomautus lontooksi: Trinny & Susannah, I know you're reading this, so could you do me too, pwetty pwease.) Vauhkoonnuin alumiiniohjelmasta. Olen käyttänyt ainakin kuukauden jokaisena arkiaamuna deodoranttia, jossa on alumiinia JA olin epähuomiossa lähdössä töihin lauantaina. Voiko näillä toisistaan etäisillä tapauksilla olla selvä yhteys? Kolmannen asteen vähintään.

Ajeltiin sunnuntaina romantillisesti töllille asentamaan elektronisia kissoja ja biokillittämään nurkat. Minun teki niin mieli silitellä pientä mökkiäni. Puhuin sille vähän koiranpentukieltäkin. Ajatella, että neljän kuukauden päästä on taas mökkikausi aluillaan. Ja koska kahden kuukauden päästä vedän havaijipaidan päälleni ellei Pico del Teide päätä purkautua, niin jäljelle jää oikeastaan vain kaksi kuukautta. Ja koska tammikuussa alkaa kevät ja kevätkuukaudet kuluu nopeammin kuin syyskuukaudet (alamäki, ymmärrättehän), niin mökkikausi on käytännöllisesti katsoen ihan käsillä jo. 

Kuvitukseksi kaksi kuvaa, vaikka vain siksi, että lukijamäärä on kasvanut kuvattomien postausten myötä.

5 kommenttia:

 1. Sullon samanlainen "laskutapa" kuin mullakin, nyt vielä mennään vähän ylämäkeä, koht on huippu ja sitten posotellaankin alamäkeä kohti kesää - joka se on sitten iiiiiso vihreä laakso siellä alhaalla :) * näeksää sen?*

  Onneks en o katsonut noin pelottavia ohjelmia, alumiinit on jääneet väliin, mun elämä on melkein pelkkää sukulaa ja gordonramsayta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joo! On se siellä! Ei aikaakaan!

   Alumiiniohjelma oli silkka vahinko. Piti katsella Tervetuloa Ruotsiin. 😉

   Poista
 2. Joo, ihan samalla tavalla lasken minäkin, mutta nyt en ole tajunnut edes laskea ja riemastuin tuosta huomiosta. Ei enää montaakaan kuukautta. Melkein jo kesä, joka menee niin nopeasti, että sekin jo melkein meni ja taas ollaan tässä. Hitto mitähittoa! Ilahduin ja masennuin samantien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hemmetti, että repesin. Sulla on ajattelu hallussa. Like.

   Poista
 3. Alamäki! Siitähän se johtuu! No nyt selvisi tuokin.

  Kiitos.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...