tiistai 2. syyskuuta 2014

Voiko mäyräkoiran luontoon päästää


Hopsansaa. Pitää vissiin bloggailla, jos on blogi.

Tölliyöpymisissä saattaa olla meneillään huippuvuosi, vaikka enemmänkin tahtoisin. Kun mikään ei riitä. Aamukahvia rappusella. Paskaisia housuja ja sitä, että voi singahdella projektista toiseen. Sirpa-biisi aiheuttaa perheessä tahatonta nykimistä poskilihaksissa, vaikka eihän siinä oikeasti ole mitään hauskaa, jos catepillar töllin maahan löisi.

Kesäloman jälkeisten viikonloppujen kuva-anti on olematonta. Tietokone on pysynyt kassissaan ja kamera roikkunut toimettomana uudessa naulakossaan. Kesäkeittiöllä on kuoret, enää puuttuu se keittiö.

Loman jälkeen olin niin rentoutunut, että aamubussin tärinä pisti posket ja kaksoisleuan värisemään ikävästi. Ei kiristele, vaikka päivittäin saa näpyttää taulukkolaskentaa niin, että järki lähtee. Järkeä voi aina palautella mussuttamalla vuorotellen suolaista ja makeaa. Huvittamme itseämme imitoimalla Juttaa ja Bullia. Olisi siinä ruokavaliossa ihmettelemistä.  

Kätkäläinen on saanut pienimuotoisia kohtauksia metsässä, ja pari kuivurillista on jo herkkutattia jemmattuna pahan päivän varalle. Ja sienethän on varsin terveellisiä. Ainakin kolmen juuston kanssa pizzan päällä. Maan antimia täällä syödään. Nyt vain sadetta lisää, kiitos. Ja koripalloa! Sus!

Ja hei Arttu, mäyräkoira nauttii ainakin teiskolaisesta luonnosta kovastikin. 

4 kommenttia:

 1. Sirpa olikin ihan uusi tuttavuus, hulvaton juttu. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Sirpa on kyllä niiiiiin uusinta Leevin teemoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin aluksi, että kyseessä on joku Göstan pöytälaatikkobiisi. Jos näin olisi, niin olisi vielä parempi. Nyt hikkipikkiriikkisen kaksijakoinen mielipide... On jo ehkä liian Leevi. Imo.

   Poista
 3. tää ei oo hyvää nukkumaanmeno luettavaa, hihittelen sun jutuille täällä rillit vinossa. ja kyllä, kaksarikin taitaa väpättää. ;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...