lauantai 27. syyskuuta 2014

Aihetta juhlaan


Olipa tuossa syyskuun puolessa välissä bileet. Kahdeksankymmentävuotissyntymäpäivät. Avioliitossa nimittäin sain kaupan päälle aivan törkeän ihanan mummun, jolle yön pimeinä tunteina leipastiin pari kakkua (ei se ole kakku eikä mikään, jota ei yöllä leivottaisi). Tarkalleen ottaen seitsemän. Lähti meikäläisen menusuunnittelu vähän lapasesta. Vaan olipa siinä taas hetkittäin laakeri jumissa, kun irtopohjavuokien reunoja jesarilla teippailtiin. Hyytelösokerikin tuli testattua ensi kertaa, ja se, että Ikean minigrip-tyyppiset pussit eivät kestä pursotuksen painetta. Vaan mitäpä noista, hyvältähän nuo kuvissa näyttävät, eikä minulle ole tullut ainuttakaan ilmoitusta ruokamyrkytyksistä. Sankarin muikea ilme korvasi kyllä vaivan moninkertaisesti.

Älykkäin veto oli ruokapalkata Veli tilaisuuteen viralliseksi valokuvaajaksi. Tuli kerrankin juhlat dokumentoitua.

Kuvat siis veljeni, veli omani ja mummo omittu. Mummu. Pumpulin plikka. 80-vuotias, jota on vaikea ajatella kasikymppiseksi.

Oli muuten blog archiven toiset 80-vuotisjuhlat. Jotenkin hassua. Viimeksi kirjoitin, etten usko eläväni niin pitkään. Mutta pakkohan se on. Pääsis eläkkeelle.4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköiset tarjoilut, kauniisti laitettu tarjolle. Tosi kiva tuo pihlajanmarjajuttu.
  Paljon onnea 80-vuotiaalle. Mummot on <3.

  VastaaPoista
 2. Vau. Paastolla kun olen juuri, olis pitänyt olla avaamatta tätä postausta. Kuola valuu jo hallitsemattomasti, aivan ihania herkkuja. Hassua, 80-vuotiaat on monet vielä niin reippaita nykyään. Ja sehän on tietty hienoa.

  VastaaPoista
 3. 80 vuotta on saavutus. Hienot ja makoisan näköisät tarjottavat. Täytyy tuohon eläkeasiaan ottaa silleen kantaa, että vaikka ihmiset keskiarvolla eläisivätkin pitempään. Niin kaikista ei oo enää työelämään 65 vuotiaana.

  VastaaPoista
 4. Mäkin sain liiton kautta ihanan mummun, edesmenneen jo nyt. Mutta koska omani oli edesmennyt jo paljon ennen, ehti tämä miehen mummo tulla melkein ihan omaksikin. Hyvää juttua täällä ja ihania kuvia, niitä katselis isompanakin oikein mielellään :)!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...