maanantai 16. kesäkuuta 2014

MääkiEn ole saanut positiivisuushaastetta. Some-hylkiö, raukkaparka [tähän kohtaan alahuuli pitkälle -ilme]. Antakaa määki listaan, määki oon positiivinen!

1. Sain epäsopivan, täysin pidättelemättömän nauruhepulin palaverissa. Onhan se tavattoman  hauskaa, kun asiakas ensin kartoittaa tarpeensa ja sitten vielä tekee tarpeensa pohjapiirustuksiin. Onhan?

2. Koiran iltalenkillä keskityin hetkeen ja pinnistelin positiivisuutta säätiedotusten uutuustuotteesta "navakasta tuulesta". Suoritin mieltä rauhoittavaa syvähengitystä, kun aivan yllättäen vedin tupon hiuksia henkeen, mikä taas aiheutti välittömän oksennusrefleksin. Luonnollisesti koira säntäsi heti tutkimaan pitkää sylkeäni. Ja kappas, sattuipa paikalle sopivasti toinenkin koiranulkoiluttaja. Se, jolla on aina kaikki tiptop.

3. Minulla oli joku tosi hyvä juttu, josta päätin viime viikolla kirjoittaa. Mieskään ei muistanut asiaa, vaikka yritin kuvailla sitä hetkeä, kun yhtenä aamuna sanoin jotain hauskaa.

By the way. Kaksi työpäivää ja mulla alkaa viikon loma. Hiipivä fiilis.

Kuvat blogirekvisiittaa.

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä varsin näpsä luomaan mielikuvia, ei ihme, että kielikuvatkin alkaa elää omaa elämäänsä. Vaikka sitten kesken palaverin.

  VastaaPoista
 2. Mua(h) alkoi naurattaa tuo "kuvat blogirekvisiittaa",kommentoin tässä päivänä eräänä yhden (tuunailu)blogistin kysymykseen siitä onko blogissa kuvat vai teksti tärkeämpiä että kuvathan ne on,tuunailun näkökulmasta katsottuna.Samantien kun kommentin julkaisin alkoi kaduttaa,tuli mieleen sinä ja kaksi muuta lukemaani blogia joiden tekstit on niin shine like a star luokkaa että niitä lukisi nautinnokseen vaikkei siellä oliskaan mukana niitä helkutin hyviä kuvia:) Mulla tais olla joku pointti tässä jutussa kun aloin kommenttia kirjoittaa,nyt en kyllä muista mikä mutta jotain positiivissävytteistä sen täytyi kuitenkin olla:)
  Jokos siellä oli paikallislehden yleisönosastossa kirjoitus että kaikenlaiset ihmiset sitä koiria ottavatkin;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, työpäivän jälkeen suupielet jaksoivat tämän ansiosta kääntyä ylöspäin.

  VastaaPoista
 4. Oikein positiivista. Voi raukkaparkaa, kun ei ole haastettu, mutta olisi mennyt täysin maku saman tien. Ja itsemääräämisoikeus, jonka taitavasti tällä tavalla säilytit.

  Olisko ollut varpaankynsien laakkamisesta se juttu? Jalkapallosta?

  Hyvää lomaa nyt kuitenkin. Aikaa miettiä koko loman mikä juttu se oli, nimittäin se häiritsee nyt minuakin ja olet siten sen velkaa.

  VastaaPoista
 5. Minuakaan ei ole haastettu. Ei myöskään arkikuvahaasteeseen. Johtuu varmaan siitä, ettei mulla ole kavereita Facebookissa.

  Mutta sain sun positiivisuudesta ihan tarpeeksi tyydytystä, niin ei haittaa, vaikken itse pääsekään listoja tekemään.

  VastaaPoista
 6. Älä välitä! Mulle tuli se positiivisuushaaste, mutta meni hiukka överiksi. Olin liian positiivinen ja se nyt ei ainakaan ole facebookissa hyvä:D Sulla oli tuossa paljon "hyviä" positiivisuusjutskia. Tosin mulla olis saattanut kääntyä hiukan negatiivisyyteenkin tuo "tarpeitten tekeminen pohjapiirustukseen"... Ihanaa, positiivistä lomaa!! TV: Tari, joka lueskelee säännöllisesti kirjoituksiasi, mutta on aivan liian laiska kommentoimaan:)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...