lauantai 31. toukokuuta 2014

Riepoo

Kyllä riepoo. En tajunnut, että jumalallinen hela osuu juuri koulunlopun häminöihin. Perjantaivapaat ja kaikki järjestettyinä täällä sitä nyt sitten kökötetään kaupungissa. Töllillä olisi satamiljoonaa asiaa tehtävänä. Kaipaan rauhaa niin, että keuhkoa kovertaa.

Olen tyhjentänyt pyykkikopan, vaihtanut lakanat ja tyhjentänyt pyykkikopan uudelleen. Siivonnut etupihan ja tonkinut maata. Riepoo edelleen. Tapahtumattomuuden tuskissani jatkoin ikkunanmaalausprojektia. Takaoveen ja ikkunaluukkuun on sudittu pohjamaali ja ensimmäinen pinta, ja riepoo vieläkin. Vedin pakastimesta Minetti-jäätelöä ja riepoo. Mies nökötti tietokoneella ja puolen tunnin klikkailun jälkeen ilmoitti, että meillä syödään tänään lindströminpihvejä ja jotain hifistelyjuureksia. Lindströmminpihvejä! En varmana syö. Eikö sitä voisi joskus vain jotain kalapuikkoja? Kysyi tarvinko kaupasta jotain, enkä saanut riepomiselta sanottua, että ikkunamaalia tarvii lisää. Haen saatana polkupyörällä.

Lapsi sai hienon todistuksen ja opettaja bamburievun. Itsetehdyssä lahjapussissa, käpyjä koristeena. Kunnon hippi. Maalinkärystä kännissä.


4 kommenttia:

 1. Riepomisesta huolimatta mukavaa loppuviikkoa. :)

  VastaaPoista
 2. Aika kauheaa, miten paljon sinun riepomuksesi voikaan hymyilyttää minua. <3

  VastaaPoista
 3. Voi että, auttaiskoos sun riepomista kun tulisit tännekin riehuun= hommiin?

  VastaaPoista
 4. En takuulla ole vahingoniloinen, mutta voi jumankekka miten sun sanailusi osuu mun nauruhermooni. Olet kirjallinen lahjakkuus. Piristät tän eukon päivää ja saat nauramaan ääneen. Tsemppiä riepomisen keskelle. Kyllä se ohi menee!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...