tiistai 7. toukokuuta 2013

Ev varamana *)

1) Millään siemenhyllyllä en ainakaan saa mitään kohtausta. En erehdy kuvittelemaan itseäni viherpeukaloksi, vaikka kauppiaat tunkevat hyllynsä suoraan kulkuväylälleni.

2) Mihinkään esikasvatushommiin en ainakaan ryhdy. Eihän kukaan jaksa niitä mutaisia purkkeja ja purnukoita ympäri ikkunalautoja. Ei meillä edes ole ikkunalautoja. Että jossain tv-tasolla ja keittiön pöydällä. Pah.

3) Jostain nuppineulan pään kokoisesta vihreästä en ainakaan villiinny. En todellakaan hoe "kasvun ihmettä" taukoamatta.

4) Mitään taimia en ainakaan rupea ulkoiluttamaan. Ihan hullun hommaa, raapottaa nyt jotain onnettomia kasvinrääpäleitä ulos ja sisälle, ulos ja sisälle. Sairasta.

5) En ainakaan puhu vauvakieltä kukille. Ne on rehuja! Haloo.


Mutta kato ny, kato titä! Se o iha pikkune klassi, kato ny toista. Ny talttee viedä te kattoon aulinkoo. Niih. Mennääs vahvistumaan, pikku klassini. Mmhmm.

*) Voimakas kieltäytyminen


10 kommenttia:

 1. Tällä mielellä viljelen minäkin :)

  VastaaPoista
 2. Pelhana, mulla torintäti tekee ton homman :)

  VastaaPoista
 3. Niinpä - harmi vaan, että ne kasvavat niin nopeasti;)

  VastaaPoista
 4. Uiui miten töpöt!

  Juu, hullun hommaahan tuo esikasvatus on, paljon kivempi ostaa suoraan rehevät ja kukkivat taimet niin ovat jonkun näköisiäkin jo toukokuussa. Mutta silti niitä siemeniä eksyy multaan aina joitakin...

  VastaaPoista
 5. Oooo... sieltä kasvaa jotain :)

  Mä olen monena kesänä yrittänyt kasvattaa jotain. Niin, todellakin JOTAIN, koska en muista nimiä, eikä mikään ole koskaan kasvanut siihen mittaan, että joku olisi voinut ne tunnistaa :D

  Noh, tänään sitten käytiin tuhlaamassa pieni omaisuus, kun päätettiin miehen kanssa perustaa yrttipuutarha. Myöhässä ollaan, mutta mitäpä tuosta, kun tuskin ne tulee edes pysymään hengissä :D

  VastaaPoista
 6. hih, sä oot yhtä ihana ku noi sun pienet söpöt klassis :)

  VastaaPoista
 7. Oijoijoi ja voivoivoi kun naurattaa taas. :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...