lauantai 6. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen jälkimainingeissa


Silmä ei totu tuohon tapettiin. Se näytti kivalta rullassa, siinä hetkessä. Kun jäniksen kokoinen -50% vielä korosti valintani kauneutta, kuvittelin osuneeni aivan nappiin. Turkoosi ja oranssi. Siis turkoosi ja oranssi ja peike! Olen järkyttynyt. (Nehän ovat melkein... melkein kuin... no. Sen väärän kiakkojoukkueen värit.) Olinhan menossa ostamaan jotain mustapohjaista ja hauskaa. Sellaista persoonallista ja coolia.

Siellä se nyt kuitenkin on. Tapetin reunaan tulee vielä lista, kunhan löydän sopivan. Kun taaplasin nälkäkuoleman partaalla Bauhausin listahyllyä seitsemättätoista kertaa, annoin periksi. Lista tulee, kun sen aika on.

Ikkunan vastaiselle seinälle tuli ikkunaseinä. Kolme ikkunaa on dyykattu Nekalasta (tärkeä yksityiskohta), isoin matkannut Veli Paavon ylisiltä. Love birdsit neulahuovutin stryrox-munaan. Ikean sivupöydän kasaamisessa reväytin reiteni (selvisin taistelusta voittajana) ja aurinko sulatti kynttilät käyriksi. Päiväpeittoa ei ole, kun ei sitä kukaan jaksaisi aamuisin asentaa.

Kärsin pienen pintaremontin jälkeisestä masennuksesta. Kaikki sisustuskliseet kohdillaan. Äh. Taidan aukaista pääsiäisviinini.

10 kommenttia:

 1. Tapetti on kaunis! Kuten myös kehyskollaasi, vai että Nekalasta... Onks sulla nahkareppukin? Ihme tyyppi, jos sulla pääsiäisviini vielä avaamatta...juo nyt hyvä nainen! Kiva tipuset!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! ja mitä upeita kehyksiä oletkaan dyykannut, wow.

  VastaaPoista
 3. Voi ei repesin lisää ton Nipsun jälkeen. Sana hallussa teil molemmilla. Hienon poka-kollaasin olet Nekalasta keräilly :)

  VastaaPoista
 4. Tapettihan ON hieno!
  Ja nuo ikkunapokat.

  VastaaPoista
 5. Ei oo mustapohjainen ei mutta persoonallinen ja cool kyllä:)
  Ikkunanvastainen ikkunaseinä on makia kuin metsämansikkamaito,nekalakoleksön rulettaa ihan täpöllä!Tsirp tsirp sinne vaan ja puteli auki,ei se hilloks muutu vaikka kuinka hilloais vai miten se meni...

  VastaaPoista
 6. Kyykkylitan alle sopisi vielä joku pieni.
  Noi kukat on jotekin ihan hirmu säntilliset, mut ei se paha oo.

  Tirpat on suloset ja noi kynttilät on ihan parhaat. :D

  VastaaPoista
 7. on se hieno.
  tilanne saattaa silti vaatia punaviiniä. ihan varmuudeksikin.

  VastaaPoista
 8. Kauniilta se näyttää mutta tiedän tunteen " nyt tää ei ole hyvä".
  Siitä on vaikea päästä yli.
  Jospa lista terävöittää.Onko tuo tapetin pohjaväri väärä??Liian tumma??
  Tai en mä tiedä,hyvältä se näyttää :)

  VastaaPoista
 9. Soon kaunis! Tapetti, röpö, ikkunat!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...