perjantai 4. tammikuuta 2013

Plussalla

Että mua niin riepoo.

- Oivariini-paketit. Jokaisen paketin kansi on ensimmäisen käytön jälkeen säpäleinä. Kun rikkoutuneen paketin nappaa kaapista huolimattomasti, jää käteen vain riekaleina oleva kansi ja paketti sisältöineen lentelee pitkin kämppää. Jos ei ole tarpeeksi nopea, syöksyy koira lipomaan pakettia onnesta ymmyrkäisenä. Salaliittoteoriani on, että Valio tekee tämän tahallaan. Oivariinin kulutus on moninkertaistunut taloudessamme.

- Anni. Pitkän odotuksen jälkeen saamme Jaajon takaisin. Ihanaa! Korvani eivät tosin kestä Annin kimitystä, ja kaikki on pilalla.

- Talvi + toppavaatteet + sovituskoppi + bikinit. No, tätä ei tarvi selitellä.


Että mua niin hykerryttää.

+ Bussi. Olen tajunnut bussimatkailun onnen. Kun muut raapivat ikiroutaisia autojaan, minä pompsottelen pysäkille ja nousen valmiiksi lämmitettyyn autoon. Ei lopu bensa, ei lopu tuulilasinpesuneste, ei lennä rapa. Yllättävän paljon tuttujakin näkee heti aamutuimaan.

+ Asiakaspalvelu. Sain tänään oivallista asiakaspalvelua, vieläpä vain vähän ennen sulkemisaikaa. Lielahden Sportia Pekka osaa hommansa.

+ Sivupisnes. Neuvotteluja freenlancer-kirjoitushommista. Jännittää, hykerryttää. Kaikkea on kokeiltava. Tulta päin, sano eukko lumessa.

+ Kevät. Käytännöllisesti katsoen kesä on ihan nurkan takana.

+ Uusi hiiri. Vanha vaurioitui tapaturmaisesti kuukausia sitten. Etusorminappula ja rulla olivat osittain jumittuneet, mikä on aiheuttanut yllättävää etusormilihaksen kasvua. Uusi hiiri niksuttelee ja rullailee lähes kitkattomasti. Manuaalissa oli jopa ohjeet laitteiden "parittamiseen". Eläköön Google Translate. Tirsk

+ Loma. 22 yötä. Valo! Odota, tulen ihan pian! 

Plussalla. Turtolan Citymarket on tosin ruvennut riepomaan oikein todella, eikä Plussa-kortilla ole enää mitään tekoa. Pitäköön tunkkinsa.

17 kommenttia:

 1. EVEEEEE....*vilkuttaa hulluna* - mullon ollu ikuva, missä sää oikeen oot ollu? Piilossa? Töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkunvilkun! :D
   Täällähän minä. Ei oikein ole ollut asiaa tai tilanteet ovat menneet ohi. Jotenkin tämä vaan luisuu käsistä. Tämä aika. Kaiken uuden opettelukin uuvuttaa. :D

   Poista
  2. Meillä syödään beceliä. Ei jää kansi käteen eikä kuolla sydäntauteihin :D
   Hyvää uutta!!

   Poista
  3. Oon joskus maistanu sitä kaikki-ongelmat-poistavaa-beceliä. Rehellisesti sanottuna ihan karmeaa tököttiä. Toistaiseksi siis kuolen sydäntauteihin. ;)

   Hyvää uutta teillekin!

   Poista
 2. Onneksi sentään plussaa enempi. :)

  Meillä syödään myös Oivariinia ja VOITA. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivaa leivällä, muuhun voita. Aitoa! :)

   Poista
 3. No selkeesti on kyllä voiton puolella,reissu jolla voi pukeutua biksuihin (ja se että VOI pukeutua biksuihin;))kuulostaa ärsyttävän kivalta ja sivupisnes suorastaan kutkuttavalta,hyvä sä!
  Mulla on Oivariinin kulutus pudonnut dramaattisesti(niisk),josko joskus niihin bikineihin...
  Muikean mukava oli tämäkin lukea,ikävä tässä on tosiaan jo ollut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se biksuihin pukeutuminen on melko helppoa. Ainoa hankaluus on se, että saa kädet väännettyä taakse ja nipsauttaa se solki kiinni. Tosin mun ajattelu ei toimi siinä nipsussa, jotenkin yritän sörköttää sitä aina väärin päin. Aivan toinen juttu onkin sitten se, miltä se biksuihin pukeutunut merinorsu näyttää. Mutta ei mietitä sitä nyt. Aloitan laihdutuskuurin heti huomenna.

   Poista
 4. Hei toi Oivariini - niin samaa mieltä! Mies viskoi vahingossa purnukan tuossa taannoin lattialle ja siihen tuli ihmisen mentävä aukko! Ihme meininkiä! Toki nyt sitä voita voi kätevästi ottaa myös sivusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Ongelma ei ole siis vain meidän taloudessa. Selvä salaliitto. Mihkään voi enää luottaa.

   (Repesin tolle kätevyydelle.)

   Poista
 5. Mä antaisin kyll ison miinuksen bussille varsinkin aamuisin. Liikaa ihmisiä ja joutuis hymyileen ja ehkä joillekkin toivottaan hyvää huomenta. aaaaaaaaaaaargggghhhhh ällöttävää liikaa ihmisiä eikä siellä voi laulaa niitä jaajon valkkaamia biisejä tai ees nauraa ääneen.ja sit siel on kuitenkin joku bulgaarialaisugrilaisturkkilainen kuski joka rukoilee tuomiokirkkoon päin 3 minutin välein. Ehei en oo bussi ihmisiä tai must tuis varppina joku joukkolistijä. Niin ja meii syyän looraa keltasta tai vaaleenvihreetä. Iso plussa biksuille ja lomalle ehkä hiukan asiakaspalvelullekkin. Ja onnee sepustuksille....

  VastaaPoista
 6. Vahvasti plussalla, hyvin on sun uusvuos alkanut!

  Ei täällä meillä mitään ongelmaa oivariinin kanssa ole. Voiskohan valiolla olla joku inhimillinen töissä?? Joku joka ajattelee, että itä-helsingissä on muutenkin ihan tarpeeksi ongelmaa, ei viitti kiusata niitä huonoilla rasioilla. Laitetaan sekundakansioivariinit menemään muualle...

  Onneksi ei sentään asuta Kontulassa vaan tässä naapurilähiössä, ei tarvinnut ottaa nokkiin putousta katsoessa!

  ja hei, sivupisnes kuulostaa niiiiin hyvälle!!!

  VastaaPoista
 7. Sama täällä tuon Oivariinin kanssa :D

  VastaaPoista
 8. En käytä Oivariinia, mutta nopsasti antaisin palautetta valmistajalle kansiasiassa. Ihan hyvin pääsit plussalle!

  VastaaPoista
 9. mahtavan kuulloinen tuo sivupisnes juttu, tsemppiä siihen.
  ja mun pitäisi kanssa hankkia uus uikkari. voi itku.
  mukavata loppuviikkoa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...