lauantai 19. tammikuuta 2013

11 vastausta

Sain Saraheinältä puutarha-aiheisen haasteen, kiitos! Mutta puutarha? Jaa mulla vai? Onhan sitä pientä pihaa kaupungissa ja Töllillä, mutta että puutarha... Ainakin yritystä on. Vähän jännittää, mitä viime kesäiset tonkimiset Töllillä näkyvät tänä kesänä. 

1. Puutarhaihmisissä tuntuu olevan eniten maamerkkeihin kuuluvia. Oletko sinä horoskoopiltasi kauris, härkä tai neitsyt?
Olen. Neitsyt. Hämmentävää. 

2. Oletko saanut puutarha-alan koulutusta kurssin tms merkeissä?
En. Voisin tykätä.

3. Onko kukkapenkissäsi luonnonkasveja?
On. Vuohenputkea, voikukkaa, rönsyleinikkiä... No, Töllillä on kieloa, kaupungissa sinivuokkoa. Sammalta saa minun puolestani tulla mihin vain. Siihen nurmikkoonkin.

4. Oletko aamu- vai iltaihminen?

Aamu.

5. Oliko sinulla lapsena lempinimeä?
Oli. Eve taitaa olla sitkein.

6. Tykkäätkö hiihtää, luistella?
Tykkään. Muutama päivä sitten vedin hiihtolenkin veren maku suussa, vaikka piti aloitella rauhallisesti. Täysillä tai ei ollenkaan.

7.  Jos muuttaisit ulkomaille, minne lähtisit?
Meillä on Miehen kanssa sopimus, että sitten kun rikastumme äkillisesti, muutamma ensin Espanjaan Kataloniaan ja sieltä Pohjois-Italiaan. Kokemuksiemme perusteella päätämme loppusijoituspaikkamme.

8. Risteily, rantaloma, kaupunkiloma vai omatoimimatka kaukomaille?

Kaupunkiloma ehdottomasti. Viikon päästä lähdemme rantalomalle. Pelkkä ajatuskin kauhistuttaa, mutta mitäpä ei lapsensa eteen tekisi. Löysin bikinit, pilkulliset. Ai kamala.


9. Mihin olit viimekesänä tyytyväisin puutarhassasi?
Tölli: Kallion esiinkaivamiseen: mitä enemmän, sitä parempi. Pioni ilmeisesti selvisi hengissä siirrosta aloittelijan tuurilla.
Kaupunki: Kesäkukat rehottivat pyhästä hengestä.


10. Lempipuusi?
Mäntykangas rauhoittaa ja on ehdottomasti kaunein maisema, mitä tiedän. Yksittäisenä puunakin männyssä  on jotain todella viehättävää. Töllillä on pihassa iiiiiso mänty, enkä haluaisi siitä luopua, vaikka jokainen myrsky jännittää.

11. Mikä sai sinut tänään hymyilemään? 
Nukuin hyvin, tänään hymyilyttää kaikki.

Napatkaa ihmiset mukaanne Saraheinän kysymykset. Minä ryhdyn nyt siivoushommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...