tiistai 31. heinäkuuta 2012

Mahtava magneetti


Vakuutan, että en ole alkoholisti, enkä kannusta ketään alkoholisoitumaan, vaikka postauksistani saattaisi ymmärtää toista. Pitkästä aikaa erittäin inspiroivassa jääkaappimagneettiaskartelussa (ohje: Stylebaggage) nyt vain tarvii juoda viintä. Mutta vain niin monta pulloa kuin magneetteja haluaa. Ei yhtään enempää.

Kirjoittelen työhakemuksia ja yritän olla ottamatta itseeni kiitos-mielenkiinnostasi -kirjeistä. Tiukkaa tekee ja usko loppuu. Masennus käy kurkkimassa kulman takaa. Itsetunto on jotain, jonka merkityksen jouduin tarkistamaan Wikipediasta. Onhan tämä vaan niin mahtavaa, lomaa loputtomiin ja rahaa niin, että ranteita pakottaa. Taannoin tuli jopa brändättyä osaamisensa, mutta Kirsin arvontaan en keksinyt mitään sanottavaa. Ei irtoa, ei.

Onneksi on olympialaiset. Olen niin onnellinen Phelpsin puolesta. Kaikkien aikojen supersankari! Niisk. Ainakin olen hyvä pillittämään. Melkein mistä vain. Saisinko paikan itkijänaisena?

11 kommenttia:

 1. Voi sua,mä osaisin kyllä luetella vaikka miten monta asiaa jossa sä olet erittäin hyvä,suorastaan jopa loistava MUN mielestäni mutta silloin kun itsestä ei tunnu siltä niin ei se kamalasti lohduta...Paskaahan se on kun yrittää ja yrittää ja vielä vähän yrittää eikä silti natsaa,jätän sen iänikuisen kyllä se siitän sanomatta mutta kyllä itkijänaiselle arvat irtoaa jos palkinto on mieluinen,itku on taito siinä missä muutkin,musta on oikeasti kamalan surullista jos ihminen ei liikutu mistään sen vertaa että silmät edes kostuisivat!
  Piti katsella pariin kertaan onko nuo oikeita kasveja noissa korkeissa,on niiden pakko kun kerran multaakin on,tosi makeet,itselläni taitaa olla hieman liian nakkimaiset sormet ihan noin pieniin toteutuksiin,muuten kyllä kokeilisin...Upeat kuvat muutenkin,tuo lapsi ja etana/kotilo/mikä ihme tuo onkaan-kuva toi hymyn huulille,en tiedä sitten kuvittelenko taas mutta lapsukaisen ilme näyttäis vähän epäluuloiselta,tätä en ainakaan syö:D
  Aika paljon osaamisia tässäkin jutussa,kynnetkin niin kauniit että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne oikeita. Maksaruohoja pihasta. Olihan ne pieniä väkertää, mutta vaihteeksi oikein kivoja. Ollaan rakenneltu tukkipöytää Töllillä ja ne matskut ovat jotenkin _tosi_ isoja.

   Kiitos ihanista kehuista, sä et taida tajutakaan, kuinka iso merkitys sanoillasi on. Ihan alko itkettään... hehee. Sä oot ainakin äääääärimmäisen hyvä tsemppari. Laita se hakemukseesikin. "Olen ollut pidetty työtoveri ja saanut positiivista palautetta ideointikyvystäni ja toiminnallisesta asenteestani." Tai jotain muuta tosi näppärää. :D

   Ai vähän epäluuloinen? Ei ole kuvitelmaa. ;D

   Poista
  2. Hyi mua,toinen on herkillä muutenkin ja tää vaan itkettää lisää:)
   Kiitos itsellesi kauniista sanoistasi,nää on just niitä että jos laitat OIKEESTI hakemukseen niin tuntee itsensä just sillä "väärällä tavalla" itserakkaaksi,ihan helevetin vaikeeta keksiä sellasia sanamuotoja että erottuisi muttei kuitenaan liikaa ja kaikista vaikeinta on muotoilla lauseita niin että tekisi selväksi olevansa ihan "rento ja hyvä tyyppi" ilman kiristävää pipoa mutta kuitenkin vakavastiotettava ja työnsä huolella tekevä PERSOONA:D

   Poista
 2. Kaikenlaista sitä ihminen alkaa väkeltämään heikkoina hetkinään. Mä tein jouluksi niitä kransseja, joihin liimasin pullonkorkkeja. Niihin oli pakko pyyttää jo apuja muualta, ettei ihan syrjäydy ja jää askartelut tekemättä korkkien karttumisen kustannuksella.

  Tsemiä työnhakuun. Mä olen jo pitkää tsempannut omaa miestäni vastaavassa tilanteessa. Satoja hakemuksia ja kaksi haastattelua. Ei oikein meinaa huumori piisata, ei.

  VastaaPoista
 3. Hauska idea nuo pullonkirkit.
  Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Törkeen kiva idea! Ja oikein isot tsempit työnhakuun.

  VastaaPoista
 5. En osaa ees kuvitella elämänvaihetta jota nyt elät ..niin ihanalta kun se jatkuva vapaa kuulostaakin.
  Onneksi oot aika huippu paskartelija ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvää kannattaa odottaa, eiks? Kyl se sun mahdollisuutes varmasti on nurkan takana, uskotaan siihen!!!

  VastaaPoista
 7. tsemppiä työnhakuun ja vauvojen-kouluunmeno-kriiseilyihin samalla. Kivat magneetit, mut mä juon viiniä vaan tonkasta! :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...