sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Carry O


Viikko sitten viikonloppuna Töllillä maalattiin ja tapiseerattiin. Passiivilla yritän muina miehinä ottaa kunniaa tapettien asennuksesta. Eilen sahattiin ja maalattiin raakapuuta sängyksi. Passiivilla yritän muina miehinä ottaa kunniaa puuvajan tönkimisestä ja puiden pätkimisestä. Kamari (ent. romukoppi / pannuhuone) vaikuttaa jo lähes ihmisasumukselta.

Jos ei pysy tyynenä, voi veivata yhteyden keskukseen. Carry O vastaa, kunhan löytää änniä. Tuvasta ei irtoa tarinaa. Puuttuu älliä. Muutama kuva pihaltakin, vaikka taivaalta tuli suurimmaksi osaksi ämmiä.
14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siinä on lehmänläjän muotoinen betonimössö raparperinlehden päällä. Saa nähdä, oisko pitäny lukea jostain ohjeita. :D

   Poista
 2. Hyvä kammari!
  Ja toi sun matto on HERKKU!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä olikin kovaa vääntöä. Onko se kamari vai kammari? Mun mielestä kamari, Miehen kammari. Miehen mummon mielestä kamari.

   Poista
 3. Nosta ny vähän patjaa ja ota kuva sängyn rungosta. Tä justihi osti raadon jolle pitääs teherä temput. Mies vaatii mustaa ja mun mieli halajais jotain muuta ..mä yritän käyttäytyä ja suostua edes tähän yhteen vaateeseen, se kun ei oo ikinä muulloin mitään näin halunnu =P

  Toi vaaleenpunainen herkku on kyllä aika kadehdittava. Öitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkosnelkut alla, päällä harva laituri. Täytyyhän sitä laituri olla, vaikkei rantaa olekaan. Paan kuvan kaupungin sängystä, joka on melkein samanmoinen. Kaupungissa on vain isohkot laitepyörät alla.

   Poista
 4. Iik! Lamppu ja jakkara ovat täydelliset yhdessä.
  Meillä meni vkonloppu ihan huituulle, iski joku mielenhäiriö ja mentiin iskelmäfestivaaleille la hillumaan. Jep, vanhukset repäs. ;D;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se ny noin iik ole. Rauhotu, vanha ihminen.


   <3

   Poista
 5. Aikamoisen makeeta jälkee se epämääräinen on siellä saanut aikaiseksi,passiivi ei ole ollut passiivinen;)Nyt sun pitäis ehdottomasti saada tonne kamarineito soittelemaan kamarimusiikkia,kammarineito soittelemaan kammarimusiikkia tai jopa grammarineito soittamaan grammarimusiikkia,nokkossoppapalkalla vaikkapa mäkin voisin tulla=D
  Mua muuten joskus ottaa kupoliin ihmiset,tosin sillai ihan vähän vaan, jotka ottaa kuvia jossa näkyy vain pari jutskaa ja jotka saa ne kuvat näyttämään samanaikaisesti tyylikkäiltä JA kodikkailta...Vai pitäiskö sanoa Töllikkäiltä;)
  Samoin kuin sellaiset ihmiset joiden postauksia lukis vaikka ne olis romskun pituisia mutta ne kirjoittaa lyhyesti,hauskasti ja kaiken lisäks älyhermoja kutkuttavasti,eiks suakin vähän ärsytä sellaset tyypit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko keskittyä yksityiskohtiin, ku muuten kaikki näyttää ällöltä, sotkuiselta, kaamealta, blaa blaa. Linssiinkään ei sovi kaikki, ku on niin persaukinen, että kitillä kitkuttelee. Jos osais, ni kuvais kaikki ja kaikki näyttäs todellisuutta kauniimmalta. Blogiin laittaa vain osia, että niitä voi kaupungissa katsella ja kaipailla maalle. Voi uskotella, että on sievää ja siistiä ja kaikkee.

   Todellisuushan on kuvaa karumpaa. Niin se vain on.

   Mutta siitä kupoliin ottamisesta. Juu. Mua ottaa se sama tyyppi aivan sairaasti kupoliin lähes joka päivä. Helevetinmoista taisteluahan tämä on. Mietipä, 24/7. Huh huh.

   Poista
 6. Aikamoisen muutoksen oot saanu aikaseks!! Eihän tota todellakaan tunnista enää samaiseks pannuhuoneeks/romuvarastoks/penankopiks.... Tykkään! Oot kyllä eri etevä. Wau. Ei tässä oikein saa mitään järkevää kehua edes aikaseks..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Suojasin lattiatkin melkein kokonaan! ;D

   Poista
  2. :D melkein kokonaan onkin ihan riittävästi. :)

   Poista
  3. Olihan siinäkin hinkuttamista. Miten se voi olla niin vaikeaa? Ei tajuu.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...