sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Reilun dyykkarin jakopäivät II


Aa aa, dyykkari jakaa saalistaan. On siis toisten dyykkarin jakopäivien aika. Jaettu ilo dyykkaus on moninkertainen ilo dyykkaus. Jos olet kiinnostunut vanhasta, likaisesta ja vähän ruosteisestakin nimikyltistä, niin laitapa kommentoimalla arpasi vetämään. Nimimerkilliselle kommentille yksi, lukijalle kaksi, ennen arvonnan julkaisua kirjautuneelle lukijalle kolme arpaa. Ilmoita arpojesi määrä kommentissa. Osallistumisaikaa on 19.5.2012 asti ja voittaja ilmoitetaan tässä blogissa. Paketti postittuu vain Suomeen.

Kyltti arvotaan tyhjänä, koko 25 x 40 cm, metallikehyksillä ja lasilla. Dyykkaa itse tarinasi. Mitä kirjailisit, jos saisit kaikki maailman kirjaimet? 

 Ei jälleenmyyjille, arpoja pidättää oikeuden muutoksiin ja kaikki muutkin vastuuvapauslausekkeet.

41 kommenttia:

 1. Kolme arpaa!
  Mä en kestä tota sun tuuria. Miks mä en löydä muutakuin narsisseja kompostista?
  HALUAN oman kirjaintaulun, mulla on sille paikka jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikäväkseni mun täytyy ilmoittaa, että arvontaan eivät saa osallistua sukulaiset eivätkä työntekijät (orjat lasketaan työntekijöiksi). Sut on diskattu tuplasti.

   Saattaa tosin olla, että joku helatorstaipukki tuo sulle lahjan. Jos oot kiltisti. <3

   Poista
 2. Huh mikä arvonta! Kolme arpaa tähän käteen, kiitos (niinku olis jo!). Arvontapäivä onkin mun syntymäpäivä, joten toivotan itselleni tositositosi paljon onnea.
  Ja että mitäkö kirjailisin. Minusta tuo AA AAAA AA AAAA on oikein toimiva. Enpä keksi just nyt mitään järkevämpääkään ;D

  VastaaPoista
 3. Mä meinasin osallistua kans kaikilla kolmella ihan vain siksi, että JOS voittaisin, niin sen voiton vois lähettää Kristille, ettei sen seuraavan vuokrankorotuksen jälkeen tarvis lähteä repimään sitä rappukäytävästä.....mutta....jos Minnallakin on jo paikka valmiina, niin tästä tuli paha paa paha dilemma!

  Okei, ratkaistu: osallistun! Ja pidän sen ite!
  Jos siis voitan....ihan noin niinkuin tasapuolisuuden vuoksi.....voivat sit tulla katsomaan ihan itse mitä sattuu olemaan Lillan ruokalistalla. Muutakin kuin iso A ?!

  VastaaPoista
 4. Mäkään en kestä sun tuuria.... Ehdottomasti mukana kolmella arvalla.... Inspiraationa A ja vois laittaa että Alavalla alueella hallan vaara... Voi mähän vaihtaisin tekstiä aina mielialan mukaan.... Ai mikä namupala :)

  VastaaPoista
 5. Bloggeri ei ole mun kaveri. Se ei suostu näyttämään lukemiani blogeja.. :/ Eniveis, mukana ainakin yhdellä arvalla. Kolmella, jos blogger suo.

  VastaaPoista
 6. Loistava juttu. Mutta miten sä raaskit tästä luopua?

  Mulle kolme arpaa ja oon niin sormet ja varpaat taivasta kohden, että muusta elämästä lieneekö tulee mitään. ;) Tahtoisin niin kovin.

  Kyltti voisi toimia keittiössä menuna. Mutta veikkaisinpa että kuitenkin mietelauseet, runonpätkät tahi hajatelmat olisivat enemmän mun juttu. Ekana kirjuuttaisin Risto Rasaa:
  Olen rikas,
  rahani tallella
  pimeällä taivaalla.
  Tarttis siis rautakaupasta hakea a-kirjainten lisäks vähän muitakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle jää vielä kaksi ja tottahan iloa pitää jakaa! :)

   Poista
  2. Aaa, no sit. En tajunnut että olit todellakin tehnyt löytöjen löydön. Että kolmin tsipalein. :)

   Ja iloa jakoon. Mahtia. ü

   Poista
 7. Nyt puhutaan todellisesta arpajaispalkinnosta! Mitähän nasevaa sitä tuohon kirjoittaisi :) Pistäisin ehkä miehelle siinä aina päivän tehtävät, joo se oliskin hyvä! Toivottavasti kirjaimia saa ostaa jostain REILUSTI. Kolmella mukana siis ja nyt on sellanen kutina persiissä, että nalli napsahtaa just mulle!!!

  VastaaPoista
 8. "Priimaa pakkaa tulohon, vaikka tavallista yrittää."

  Näin meillä.

  VastaaPoista
 9. Oijoi mikä arvonta! Ihanaa!
  Osallistun yhdellä arvalla ja taitaisin vaihdella joka viikko (vai päivä) noita tekstejä taululla samalla, kun kävisin ihailemassa ja silittelemässä mein uutta sisustusaarretta ;) Eli mein asunnon asukkaat vois lukee siinä, mietelauseita, kodin järjestyssäännöt lyhykäisesti jne. Toi to do lista ja menu on loistoideoita!

  Emmikki

  VastaaPoista
 10. Kolmella messissä. Ja jos ois kaikki maailman kirjaimet käytettävänä niin varmaan jotain yhtä nerokasta ja blondimaista kuten: Jos akka sanan eteen laittaa k:n, siitä tulee kakka!

  VastaaPoista
 11. Yhdellä mukana,ihanaa että olet taas piristämässä muitakin jutuillasi.
  Jos ruokalistaa kirjoittaisi siinä lukisi aika usein yhden tehtaan äitien tekemä härkäruukku :)
  No vois siihen jotakin muutakin kirjoittaa...
  Maalla asuvana ei tollasiin ihanuuksiin pääse koskaan käsiksi.
  Hyvää kesää Villa Tölliin.
  T.Eve

  VastaaPoista
 12. Kolmella arvalla mukana. Mä kyllä laittaisin tähän vaihtuvan vitsin! Toisaalta olisi kiva keittiössä laittaa viikonlopun menu, niin ei tarvisi 10 kertaa asiaa ilmoittaa populalle! :)

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana. Tauluun tulisi vaihtuva Nykäs-ajatelma tyyliin "Elämä on ihmisen parasta aikaa". Mä niin symppaan tuota Nykästä!

  VastaaPoista
 14. Kovin kivahan tuollainen olisi...Kolmella arvalla mukana.

  Varmaankin vaihtuvia mietelauseita siihen laittaisin aina silloin tällöin, kuten "Tärkeintä on rakkaus"

  VastaaPoista
 15. Kolmella arvalla mukana! Minä en muuttaisi tuossa mitään, se on täydellinen. Aaaaaaa on erinomainen kirjain ja äänne. Ripustaisin taulun olohuoneeseen ja lukisin sitä ääneen joogaharjoituksia tehdessä. (En ole aloittanut niitä vielä, tarvitsen tuon taulun ensin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitto ku repesin. :D
   Eihän sitä ilman taulua voi, juu ei.

   Poista
 16. Kahdella mukana! Kyllä siihen pitäis meidän huushollin järjestyssäännöt saada...jotka tietty itse laatisin!

  VastaaPoista
 17. Jos mulla olisi tuo taulu ja kaikki maailman kirjaimet, niin luultavasti en kirjoittaisi tauluun mitään. Täällä asustaa lauma lapsia, jotka ihan ja varmasti hoitaisivat kirjoituspuolen!

  Okei, saattaa olla, että yön pimeinä tunteina kävisin taululla ja jättäisin merkkini. Kuten ÄITI ON POP tai jotain vielä mahtavampaa ;)

  Salamahan ei iske kahdesti samaan paikkaan, vaan onnetar saattaa suosia useamminkin. Kolmella siis mukaan.

  VastaaPoista
 18. Oijoi, toi sopis niin meidän talon henkeen. Se tulis portaikkoon, meille johtavan oven viereen ja siihen siihen sais ystävät ja tuttavat vuodattaa jotain nasevaa oven takana asuvasta "kiljusen" perheestä. Ihana, ihana, ihana taulu, tulethan meille! Kahdella arvalla yritetään.

  VastaaPoista
 19. Pärskutarallaa, tahtoo ton!

  Tuota noin..kaikista maailman kirjaimista laittaisin kasaan tämän talon asukit. Nimineen ja syntymävuosineen.
  Tai.
  Veisin töihin ja latoisin kirjaimista : *Vuoden työntekijä-mitali jaetaan teho-osastolla* ihan vaan muistuttamaan...

  Ja kahella mukana <3

  VastaaPoista
 20. Sä olet reilu dyykkari kun laitat löytöjäsi jakoon,tässähän tuntee itsensä,tuota,no ei niin reiluksi=D
  Tiiätkö kuule toi ois sikahyvä mykkäkoulupäivän viestittelyväline,ei tarttis enää laitella miehen eväsboxiin lappusia että en puhu sulle ennen kuin myönnät olleesi väärässä;) Tosin tytön takia tai siis ettei se ymmärtäs veemäisyyttäni pitäis opetella toinen kotimainen ja viestitellä sillä,meneeköhän liian vaikeeks...Saakohan noihin muuten å-kirjaimia=D Kaikilla mahdollisilla mukaan!

  VastaaPoista
 21. Ei hitto, just tällaista olen halunnutkin, kaikilla kolmella kokeilen onnea.

  VastaaPoista
 22. Äh, pari vuotta on ollu tämmönen jo hakusessa! 3 arpaa, nounnou! Mistähän tohon sais noita kirjaimia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautiassa oli 35 senttiä kappale, kilpikaivertamossa 20 senttiä. 50 kirjaimen pusseissa halvemmalla. Siinä mun tiedot.

   Poista
 23. Kolmella mukaan! Kun voitan se, niin siihen tulee tietenkin joku Kotiteollisuuden biisi tai ainakin joku pätkä jostain KT:n biisistä ;D

  VastaaPoista
 24. 3 arpaa ilmeisesti :)

  Juuri tätä olen metsästänyt. Ei vain tunnu löytyvän :D
  Viimeksi tänään myöhästyin dyykkauksesta, ja katselin eri suruissani kuinka koulun pihasta lähti iso roskalava täynnä pulpetteja yms kohti kaatista. Puren täällä huultani harmista. En kerennyt.

  Kirjailisin Saima Harmajan runon tai sitten tekstin joka muistuttaa minua vaikenemisen taidosta: Loose lips might sink ships :P

  VastaaPoista
 25. Arvalla mukana. Ehkä Tommy Tabermannia..

  VastaaPoista
 26. Yhdellä arvalla mukaan.
  Tuollainen olis kiva keittiössä. Tai sitte valokuva seinällä niin että siinä olis nimet ja syntymävuodet.

  -HeissuV-

  VastaaPoista
 27. Hmm. Kaikista maailman kirjamista kirjoittelisin jonkun viisauden. Taulu muistuttaisi minua joka päivä muistamaan sen. Esimerkiksi Coelhoa lainatakseni: "unelman tekee mahdottomaksi yksi ainoa asia, epäonnistumisen pelko"

  KatiKoo

  VastaaPoista
 28. Arvalla mukana.

  Kun tarina A:sta on jo kirjoitettu, voisin minä jatkaa vaikka siitä B:stä...

  VastaaPoista
 29. Hei!

  Olen yhdellä arvalla mukana. Dyykkasin taannoin taloyhtiön roskiksesta tuollaiset taulut, mut ne meni siskoille lahjaksi...

  Laura Elina

  VastaaPoista
 30. Yhdellä mukana! Tuo olisi täydellinen lapselleni joka opettelee kirjoittamaan ja joka on päättänyt opetella kaikki Suomen linnut. Tauluun hän voisi harjoitella lintujen nimiä sekä suomeksi että latinaksi. Itse en siis ole erityisen kiinnostunut linnuista mutta ehkä tuo ornitologius on sisäsyntyinen juttu :)

  VastaaPoista
 31. Olen lukijasi ajalta ennen arvontaa, eli kolmella arvalla heitän itseni mukaan. Itse mietin ensin jotain mietelausetta tai (vaihtuvaa) sitaattia, mutta tuolla yläpuolella oli kiva idea; talossa asuvien etunimet ja syntymävuodet.

  VastaaPoista
 32. Kolmella arvalla mukaan.=) Ilman muuta kodin perussäännöt siihen tulis eli tyyliin siivoa omat sotkusi ym.

  VastaaPoista
 33. Minäkin olen arvalla mukana. Kaikilla maailman kirjaimilla taitaisin rakentaa jonkin Eleanor Roosevelt-sitaatin taululle.

  VastaaPoista
 34. Uuh, kylläpäs houkuttaisi laittamaan jotain jaettua viisautta esille, jos olisi moinen taulu taloudessa. Jokin päivän aforismi tms. Olen yhdellä arvalla mukana ja toivon että onni osuu juuri sille kohdalle.

  VastaaPoista
 35. hääh, mikä päivä tänään on. 19? ehin, jee!!! mä kirjottasin siihen viikon ruokalistan. joka viikko. tää on lupaus! jos olis siis kirjaimet :) nimimerkki on, lukija oon ja lukija oon ollu.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...