sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kuupuutarha


Juu, kuu puutarhassa kukkuluuruu. Juhuu, muu uupuu. Suu uuliluuliluu kukkuu. Tuuli muuttuu.

Kuupuutarha iski mieleeni kuin metrinen halko. Haluan. Jos en huomenna kävele, niin syytän sitä saamatonta herra Avantia. Käsipelillä kallion esiin kaivaminen ja istutusalueiden raivaus vetää hapoille.

Selaan Talosta maalla lainattuja puutarhakirjoja silmät soikeana. Barbababan muotoinen penkki odottaa istutussuunnitelmaa. Valkoinen sammalleimu, viiruhelpi, morsiusharso, valkoinen jättilaukka, hopeahärkki, mustilanhortensia, helminukkajäkkärä ja kuningaslilja ovat siirrettävissä omasta pihasta tai naapurilta nyysittävissä. Kornerista sanotaan: "Low risk, high reward". Ohotanmarunalla ja myskimalvalla on vielä passit leimaamatta.

9 kommenttia:

 1. Tuota ne omat plantaasit teettää,yötä myöten tutkitaan puutarhakirjoja ja suunnitellaan,viikonloput heilutaan lapion,kuokan ja mitä näitä onkaan varressa...Jos kuulet pienen värähdyksen "äänessäni" niin oikein kuulet,kateus se pentele meinaa täälläkin iskeä=D
  Ihme toimintaa mister Avantilta,ihan pientä jutskaa pyytää eikä ukko suostu...
  Noloa tunnustaa mutta mä luulin ensin että kerrot barbababan muotoisesta PENKISTÄ,siis istumasellaisesta,ehdin jo ajatella että kaikkea sä keksitkin ja niinhän sä muuten keksitkin=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nyt erityisemmin tarvi värisytellä äänihuulia. Vanhan mökin ostaminen on silkkaa hulluutta. Kaikki on rikkipoikkikatkilahoo. Homma soveltuisi oikeasti vain rikkaille, ei tällaisille persaukisille.

   Mulla tullu ees mieleen, et joku aattelis penkkinä. Mä oon niin puutarhan lumoissa, et ei oo mielessä mitään muuta. Juuri muuta. :D Hah, siinäkin. Juuri!

   Poista
 2. Kallio on ihan parhautta, kannattaa kaivaa esille. Hah, mäkin menin lankeemaan Barbababa- juoneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans kalliofani. Siinä ei ees kasva rikkaruohot. Yritän tehdä penkit niin, että rajautuu kallioon, ni pääsis vähän helpommalla noissa hoitohommissa.

   Poista
 3. Hah, tajusin vasta edellisten kommenteista barbababan. LISÄKSI katoin silmät pyöreenä että WOW! se on saanu jotenki kasvatettua maissia. Joo terve!!!

  VastaaPoista
 4. No voihan barbababa teitin kanssa. :D

  Maissi on punainen varjolilja. Ehkä. Ihana kukka, mutta punaista ei vissiin voi laskea valkoiseksi?

  VastaaPoista
 5. Pitäis vissiin munkin tehdä puutarhasuunnitelma. Klapikone on nyt vaan NIIN kova sana, että ei ehdi eikä kerkee... :) Mä tuon sulle hunnut, niin saat ne maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua alko vähän pelottaa ne hunnut. Tai siis harsot. Pelkään, et ne villiintyy. Ehkä mä kuitenkin saan ne näännytettyä.

   Poista
 6. Haasteita "elämään" minun blogissa, vastaa jos viitsit:)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...