tiistai 7. helmikuuta 2012

Mielen kuvia


Kävin harkitsemattomilla alusvaateostoksilla. En tiedä, miksi kuvittelin näyttäväni sievältä mummonvärisissä kukkapitseissä. Ehkä kuvittelin puuterimaisen peiken korostavan kauniisti maidonvalkeaa ihoani, strech-pitsin hyväilevän naisellisia muotojani. Mielikuvat tekivät tepposiaan. Olin yhtä kauhuissani peilikuvastani kuin Muikkunen East Asia Martin tuotevalikoimasta. Kaikki punaiset, keltaiset ja oranssit aasialaispurkit ja muovipakkaukset viestittivät lapselle epäterveellisyydestä. Vilisevät lisäaineita kuulemma. Pakahduin ylpeydestä. Lapsi lukee ja tulkitsee, miettii valintoja. Isona ehkä paremmin kuin vanhempansa. Vai olenko natsimutsi, joka on saarnannut jo liikaa aidosta ruoasta?


12 kommenttia:

 1. Kukaan kuka leipoo hyvää pullaa ei voi olla natsimutsi :D

  VastaaPoista
 2. Älä välitä;strech-pitsikin on epäterveellistä,ainakin jos peilikuva aiheuttaa näppylöitä,vika ei ole koskaan naisessa vaan asussa tai asusteessa=D Viisas pikku pohdiskelija sinulla siellä kasvamassa,äitiinsä tullut?

  VastaaPoista
 3. Mulla tuli natsimutsi olo tänään kaupassa ku poika sano jostain pirkka maalaissipseistä että otetaa näitä ja mä sanoin "ei kuule niitä voi syödä ku niissä on E-kuuskaksykköstä, otetaan näitä toisia niissä ei oo tota myrkkyä". Siinä joku ukko poikansa kanssa lappas kärryyn grillisipsejä ja ukkeli mulkoili pitkään! :D

  VastaaPoista
 4. Tänne lukijaksi singahtamassa ja katselemassa, ihanaa Villa Tölliä!
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Mitä ihmettä?? Eikö stetch-pisti hivellyt sunKAAN pakaraa ;D jouduin ostaan uudet ulkoiluhousut, tismalleen samat kun vanhatkin (mutta kokoo isommat) ja sen takia jouduin tsiigaileen sovituskoppivaloissa mun mahvavaa vartaloa, huh!
  Voi muikkusta, itse olisin varmaan samanlainen tuollasessa kaupassa. En nimittäin oo ikinä käyny sellaisessa!!

  VastaaPoista
 6. Saman olen kokenut noiden stetch-pitsien kanssa...☺☺

  VastaaPoista
 7. Pepi: Heh, saako tuohon tuudittautua?

  Kirsi: Hyvin epäterveellistä pitsiä, vaikka olikin alennettu. Muikkusella on taas joku vaihe. Pohdiskeluvaihe.

  Pieni Lintu: Tuttu tilanne. Vaatii kyllä mielen vahvuutta pitää kantansa noissakin tilanteissa. Kyllä meillä myös herkutellaan niillä myrkyillä, mutta olen ajatellut, että ehkä kerrannaisvaikutus ei ole niin kova, jos muuten välttää. Ihana kuulla, että muitakin natseja! :)

  Ilona: Oikein kovasti tervetuloa! Kurkkailen takaisin iltasella, ei kehtaa koulussa uppoutua. ;D

  Nipsu: Niissä kalsareissa on jotain vikaa, jos ei sullekaan. Törkeää myydä tuollaisia. Tullintorin alakerrasta löytyy. Excursio ruokkiksella?

  Irmastiina: Siis niissä todellakin on jotain vikaa! Miksi meitä näin rankaistaan, kyselee epätoivoinen Tampereelta. :)

  VastaaPoista
 8. Reps... puuterimainen peike! What were you thinking honey!? =D

  VastaaPoista
 9. Voikukkapelto: Mä jotenkin en ajatellut sitä mummopeikenä. Se näytti jotenkin uudelta väriltä. Emmäätiiä. Musson varmaan joku tauti.

  VastaaPoista
 10. Tänkin tartteis käydä alusvaateostoksilla. Yritän siis varoa tuota väriä :)

  VastaaPoista
 11. Lovviisaa lainatakseni: pirteä peessi. Ihan samaa sarjaa puuterimaisen peiken kanssa.
  Etteivät vaan olisi kaksoset, kauniit ja komiat sellaiset.... ehkä vähän epämukavat...

  VastaaPoista
 12. kas, mä oon kuullu, oikeesti, että meidän lapsilla on ihan natsi kuri. aikuiselta mieheltä. No, hauskaa murrosikää vaan omiensa kanssa! ;)
  Ja mä kokeilin jo ne uikkari-ostokset tossa taannoin. En edes mielikuvissa erehdy luulemaan näyttäväni sievältä juuri muussa kuin burghassa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...