torstai 9. helmikuuta 2012

Hola! Äkkilähtö!


Tarvikkeet:
 • aurinkoinen talvipäivä
 • Piz Buin
 • täkki
 • villasukat
 • nettiradio
Pöyhi itsellesi pesä aurinkoiseen paikkaan, sohva käy mainiosti. Pue villasukat, rasvaa kätesi aurinkorasvalla ja kääriydy täkkiin. Tuikkaa espanjalainen nettiradio päälle ja sulje silmäsi.

Värien leikki silmäluomien sisäpinnassa. Keltainen sulautuu valkoiseen, vasemmassa nurkassa aurinko taittuu vihreään. Pölyhiukkanen kuvaputkellä läpsähtää alas, valuu ylös. Pilkut tanssivat. Halpa laavalamppu. D-vitamiini imeytyy takaraivoon. Hymy kutittaa. 


10 kommenttia:

 1. Ihana mielikuvamatka, melkein haistan omassakin nenässä jo aurinkorasvan kesäisen tuoksun! Löysin blogiisi ensimmäisen kerran. Sinulla on kaunis ja toimiva tyyli postata, kuvat rakentuvat sarjoina ja muodostavat rauhallisen kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
 2. Huomenna...huomenna matkusta...sohvannurkassa...☺

  VastaaPoista
 3. Taattua Even tyyliä tehdä matka (ja postaus), tykkään :D

  VastaaPoista
 4. Ei oikein saa töistä nyt lomaa eikä kyllä oikeen löysää moneytakaan ole, joten tällainen äkkilähtö sopii just tähän saumaan :)

  VastaaPoista
 5. Samanlaisen matkan taidan tehdä minä tänään,ihanat -27 mittarissa=/ Tuo aurinkorasva on niiiin ihanan tuoksuista,perhana mulla tuli ikävä kesää,jopa sitä kun makaat laiturilla aurinkorasvoissas ja pari paarmaa tulee ympärille hyrräämään tuoksun houkuttelemina=D

  VastaaPoista
 6. Piz Buin haisee pahalle, muuten toimiva resepti. :)

  VastaaPoista
 7. Huippua! ;))

  Taidan ottaa huomenna äkkilähdön minäkin, kun en - perinteistä poiketen - tänä keväänä livenä pääse matadorimaahan.
  Sit vois myöhemmin poiketa vaikka Kreikkaan ja Italiaan, Ranskaankin...

  VastaaPoista
 8. :D nauratti tuo aurinkorasva, varmasti se oleellisin tässä tempussa. Tuolta joulukalenterista bongasin pistaasipähkinäkoristeen, mahtava idea. Ensimmäinen ohje, jossa törmään niihin. Itse joskus säästin kuoria, mutta nakkasin muutaman vuoden päästä menemään, kun en mitään niillä keksinyt.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...