lauantai 12. marraskuuta 2011

Heinikossa kissankelloja


Vuosi sitten pakkanen nousi laudalle syyskuun lopussa, tänä vuonna 10. marraskuuta. Naapurustoon ei ole vielä noussut jouluvaloarsenaali. Onko lämpö ja mustuus sekoittanut naapureidenkin sisäisen kellon ja kalenterin? Myönnän, että vaikka omat valoni virittelinkin jo pari viikkoa sitten (ihan vain pimeyden takia), joulusälä kaupassa sai hörähtämään ääneen. "Älkääs ny hullutelko, keskellä kesää!"

Tänään lyötiin natsikortti imuroinnille, annettiin oravalle pähkinöitä vastineeksi valokuvasta, nukuttiin tuhisevat päikkärit ja haettiin kuponki-kotzonet. Hieno päivä. Muikkunen lauleskeli Kolmatta naista: "... ja sitä toista, joka kahvitunnilla kertoi nähneensä heinikossa kissankelloja..."

Amaryllis elää ja voi hyvin. Olen ollut jalomielinen ja antanut hänelle jopa vettä. Poikkeuksellista palvelua kasveille tässä taloudessa. Pitäisikö hänelle antaa oikein nimi? Kyllikki-amaryllis?4 kommenttia:

 1. Hei! Älä ainakaan tapa sitä kukkaa, (näännytä tai hukuta). Nyt on pakko selvitä möllykän kasvattelusta, sillä viaton luontokappale on joutunut isoveljen kyyläävän monokkelin alle. Pitäkää ristiäiset tai nimiäiset eikä nimi amaryllista pahenna jos ei rylliskö nimeään.

  VastaaPoista
 2. Musiikkimaku Muikkusella on kohdillaan... moon sen kaveri!

  VastaaPoista
 3. Natsikortti - mahtavaa!
  Kyllikki on hieno nimi, mummo on Kyllikki.
  Muikkusella on nuoresta iästään huolimatta jalostunut musamaku! Pienet sanavirheet eivät haittaa, itselläkin moisia lipsahduksia tullut...

  VastaaPoista
 4. Kyllikki Möllykkä. Hmm, hieno nimi. Mun äitin toinen nimi on Kyllikki. Ja kolmas oma keksimä - Pullukka. Hyvää yötä!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...