sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Hela hoito


Torstait (erityisesti hela sellaiset) on hyvä aloittaa tavaroiden viskelyllä. Helpottaa kummasti. Litroittain valkoista maalia helpottaa sekin. Sielunhoitoa. Haastavuutta remonttiriehumiseen lisää superinnokas (aina sen 5 minuuttia) apulainen, joka tuumasi nukkumaparven loisteputkivalaisimen olevan tooooo-della ruma. Sillä on silmää, nelivuotiaanakin... Vaikka neliöitä on kaikki 6, ei homma tullut valmiiksi. No... ehkäpä jo viikon päästä pääsemme nukkumaan oikeaan sänkyyn. Ehkä. Selkä ei kestä sohvaöitä enää kovinkaan montaa.Tutkailimme taas löytöliiteriä; turha sitä on mennä merta edemmäs kalaan. Kaikki kuvat by Venni.

PS. Vaikka pannukahvi emalimukista onkin todella romanttinen ajatus, taidan sittenkin siirtyä suodatinkahviin ja salakuljettaa muutaman Teeman Töllille.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kaikista löytöliiterin herkuista ei tuu ikuisuusprojekteja. Niinku mulla. "Ei, en heitä tätä vielä pois, teen sitä paremman ja hienomman. Jahka..."

    Vennihän on ihan pro!

    VastaaPoista
  2. Yli 100 kuvaa oli räpsinyt makroasetuksella päivänvalossa, toimii ilmeisen hyvin! Isoon osaan oli osunut tavaroitakin, kyl mä oon niiiiin ylpee! :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...