sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Oli kesä


Kovin kaukaiselta tuntuu vajaa pari viikkoa sitten päättynyt loma. Aamut bussipysäkillä, ylipitkät työpäivät ja kaikki peruskaura pitävät jalat maassa Laina-myrskyssäkin. Vaan olipa se kuitenkin lomaa. Tuntikaupalla uintia ja lämmöntalteenottoa. Reissukavereina oli minun ystäväni ja Muikkusen ystävä, joten ohjelmatoimistokin sai lomailla. Melkomoista. En edes tylsistynyt aurinkotuoliin. Ainoa haittapuoli lomailussa oli se, että näytin hetkellisesti Kaarle XVI Kustaan siskolta. Teneriffa tarjosi siis parastaan.

Laihdutuskuurikin oli luonnollisesti lomalla. Toteutuneeseen herkutteluun nähden +700 grammaa on suoranainen ihme. Kaikkeahan pitää maistaa.

PS. Viikko sitten ostin susiruman lenkkiasun. Tavoitteena on vielä tänä keväänä juosta hölkätä Lukonmäki ylös kuolematta.

3 kommenttia:

 1. Kallen sisko on kyllä QUITE SOMETHING! Kiva kun lima onnistui. Itse en pääse enää koskaan varmaan mihinkään kun ensi kesänä täytyisi tehdä tönön parveke + terde loppuun. Lauta maksaa perkele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mistään limasta mitään tiedä... Lima = Loma tässä yhteydessä

   Poista
 2. Vai Kalle Kustaan systeriltä! :) Minulle ei varmaan sopisi aurinkoloma keskellä Suomen talvea, paluu ja arki voisi olla shokki.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...