sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikko sitten


Meillä oli viikko sitten kahdeksan hengen kemut. Kuuden ruokalajin päivä. Emme sylkeneet lasiinkaan.

Erilaisia laseja olisi ollut kullekin ruokailijalle noin miljoona, eikä lasikasa kunkin paikalla olisi ollut kiva. Laseista tuli center piece, pöydän keskeltä sai napata oikean lasin (vääräkin kävi) juoman vaihtuessa. Lasien sekametelisoppa oli vain hauskaa. Ainakin minun mielestäni.

(Kiitos vielä, Minna, tuolien ja lisäastioiden lainasta!)

Huikea ilta, liian harvoin tulee järjestettyä aikaa vain olla ja viettää aikaa porukalla. Ilman lapsia.

Arki kulkee omaa tahtiaan, peruskauraa. Onnen hetkiä samettiruusuista, sienireissuista, reippaasti ajavasta bussikuskista, työkavereista, auringonkukkapellosta, hikisen lapsen innostuneesta lörpöttelystä, pienistä hetkistä. Niin ja Miehestä. Hermoromahduksia riittämättömästä ajasta, bussista myöhästymisestä, ylipitkistä perjantaipäivistä, pyykkivuorista, lattialle tippuneesta suodatinpussista, jatkuvasti irtoavasta imurinsuulakkeesta, kokonaisen metsän mukanaan kuljettavasta koirasta.

Blogiin kirjoittaminen tuntuu ylivoimaiselta, turhalta löpinältä. Aloitan, päädyn "ketä kiinnostaa" -ajatukseen ja poistan tekstin. On se sellainen kausi. Sain pinnistettyä edes jotain. Viikon vanhaa tarinaa. Hoh.

6 kommenttia:

  1. Hienot bileet, tuo lasijuttu on tosi hauska!

    VastaaPoista
  2. Kivat kemut on aina paikallaan! Sillä elää pitkään;)

    VastaaPoista
  3. Mua kiinnostaa. Ja useaa muutakin :)

    Tuus nainen hakemaan ommpuloisia. Mä hukun niihin. Oikeesti!

    VastaaPoista
  4. Elämänmakuiset ja hauskat juhlat, huomaan....Ja niin ymmärrärrän tuon "aloitan, päädyn- ketä kiinnostaa- ajatukseen ja poistan tekstin". Sitä on liikkeellä :)

    VastaaPoista
  5. Vitsin kivaa tollainen bilettäminen. Kivaa, Jättekivaa!

    VastaaPoista
  6. Upean näköinen juhlakattaus!

    Ja itsekritiikki hiiteen - nämä tekstisi ovat aivan hulvattoman hyviä ja tuovat iloa ja hyvää mieltä lukijoille. Siinä on mitä parhain syy pysyä poissa delete-nappulalta!

    Ihanaa viikonloppua! :-)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...