lauantai 10. elokuuta 2013

Valomerkki ja viimeinen valinta

 
Vaatehuone on valmis ja käyttökunnossa. Ikäväkseni joudun toteamaan, että uudet kaappirungot ja sisusteet eivät sittenkään ratkaisseet aamuisia vaateongelmia. Vaatteet ovat sievästi henkareissa, esiinvedettävässä housu/hamehässäkässä ja laatikoissa. Nyt jo yhdellä silmäyksellä näkee, että ei ole mitään päällepantavaa. Ennen sentään sai pönkiä, tökkiä ja huiskia vartin ennen kuin päätyi samaan lopputulemaan. Hämmentävää on se, että kahden viikon käytön jälkeen vaatehuone on edelleen siisti. Erittäin hämmentävää on kävellä vaatehuoneessa. Siellä mahtuu ottamaan jopa kolme miehekästä askelta.

Asialliset ja ehjät hyllyt ovat ehdottomasti ihmiselle hyvä asia. Luonnonvaroille ehdottomasti hyvä asia on vaatehuoneen liiketunnistimella toimiva valo. Enää ei loimota valot pitkin päivää ja yötä. Tosin vaatevalinnat on tehtävä heiluen ja tehokkaasti, ei auta jäädä passiivisena riepuja tuijottelemaan. Valomerkki ja viimeinen valinta.

Mutta miten ottaa sieviä sisustuskuvia vaatehuoneesta, jonka takaseinällä on peili?

8 kommenttia:

 1. Upeelta näyttää! Käy niin kateeksi, meillä vaatehuone kuin kaatopaikka kaikelle mahdolliselle tavaralle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä raa'asti heittelin paljon tavaraa pois. Kaikki askarteluhärpäkkeet lähti varastoon ja vaatehuonetta pyhitettiin vaatteille. On siellä vielä imuri, koiranruoka ja lääkkeet. Toistaiseksi vaikuttaa jotenkin ylelliseltä, kun ei tarvitse kiipeillä tavararöykkiöiden yli.

   Poista
 2. Hieno on - ja yhdessä pirkon kanssa kadehdin; tuota kun katselee, niin meillä ei kehtaa edes vaatehuoneesta puhua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo vähän eri kuin vielä hetki sitten. Vaatehuoneeksi sen tiesi vain pohjapiirustuksen "VH" merkinnästä. Aivan kaamea sikolätti.

   Poista
 3. Taas kerran ihmettelen Lillassa vietetyn kesän ja minimaalisen vaatevaraston jälkeen, että mitä ihmettä varten kotona pitää olla se jumalaton varasto kaikkea mahdollista riepua ja rytkyä....eikä kuitenkaan ikinä mitään päälle pantavaa : / - täällä pistää päälle sen mikä on puhdas :D

  Mä taidan tehdä perusteellisen raivauksen kunhan täältä joskus kotiudun.....mutta sun vaatehuone on hyvä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla Lillassa on kuitenkin varmaan suht' inhimillisiä vaatteita, kun oot melkein ihmisten ilmoilla. Mä vedän Töllillä sellaisissa rievuissa, notta ristus. :D

   Vaan eipä ole Töllillä tullut juuri oltua. Tämä kesä säälittävine kesälomineen meni jotenkin ihan blääh.

   Joko sää kohta pakkaat?

   Poista
 4. Ihana vaatehuone!
  Minulla maalipurkkillinen keltaista maalia odottaa sutimista vaatehuoneen seinille...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh! Keltainen! Mulla on tossa odotellut keltainen suhumaali. En ole vielä keksinyt kohdetta. :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...