keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Sisältää alastomuutta ja froteeta

Sain Ainon Majasta neljännen kuvan valokuvahaasteen. Olen nyt kuitenkin niin pirun tylsä jänishousu, etten tottele. Nappasin kuitenkin kaapista "oikean" valokuvakansion (4. vasemmalta). Upea, ruskea käärmeennahkakuvioinen kansio piti sisällään alastomuutta ja melkoisesti froteeta. Mutta kuka on tämä upea blondi?!


Haastan mukaan kaikki, jotka haluavat paljastaa "oikeiden" valokuvakansioiden salaisuuksia. ;)

9 kommenttia:

 1. Mahtavaa :) minun neljännestä neljännes kuva oikeasta albumista on eräänä hulvattomana vappuna napattu kun, jossa allekirjoittanut on tuhannen tuiskeessa eli julkaisukelvotonta kamaa. Se oli silloin nuorena..

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja hauska haaste!! Pitikö se kuva haasteessa olla tiedostokansiosta, mutta ajattelit, että perinteinen albumi kävisi tähän paremmin?

  Vanhoja valokuvia on aina kiva katsella. Koitan vielä nykyäänkin kehittää kuvat paperiversioiksi asti.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, miten ihania kuvia!!!
  Muistin/tunnistin kaikki kuvauspaikatkin. Vaihda viimeiseen kuvaan vaalea tukka oikeanpuoleiselle. Vois olla kaksoset, vai mitä.

  VastaaPoista
 4. RuusuLiisa: Juu, no oikeastaan noi ekat kuvat on kolmannesta sivusta. Tästä tyypistä mulla on täydet julkaisuoikeudet. Ei kai diskata, jos vähän huijaa? ;D

  Anne: Oikea haaste oli, että piti avata neljäs tiedostokansio koneelta ja julkaista 4. kuva. Mulla on omalla koneella vain tuoreita kuvia ja tuo 4. sattui olemaan melkein sama kuin blogissa jo aiemmin julkaistu. Jotain oli keksittävä vaihtoehdoksi ja näin, että esim. Sanna-Marin Räpellyksissä oli "oikea" kuva. Siitä se ajatus sitten lähti. :D

  Minna: Kieltämättä. :D

  VastaaPoista
 5. Diskattu! 8)
  Pitäisköhän ottaa haaste vastaan.. Tosin, voi jäädä jumiin jos ja kun menee tutkailemaan OIKEITA kansioita - koneen kansioita ei tulekaan koskaan tutkailtua.
  Harkintaan...

  VastaaPoista
 6. Tiina: Mä jäin ainakin useammaksi tunniksi! Ihania kuvia, jotka on muoveissaan punastunut ja kellastunut, hih. En ota pois, tulee mitä tulee, kai sekin on omalla tavallaan ajan kuva.

  VastaaPoista
 7. eve, käys kurkaamassa huusholliin parin päivän taa...

  VastaaPoista
 8. Muikkunen on niiiin mutsinsa näköne :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...