maanantai 8. marraskuuta 2010

Talvi yllätti autoilijat


On se jännä. Joka talvi se yllättää. Että liukasta? On se jännä.

Kyllä oli taas kanssa-autoilijoilla hermo kireällä, näin lasin läpi huulten muodostamia vittuja ja voiperkeleitä. Minuun iski sairaalloinen rauhallisuus ja hyväntuulisuus. Napsin kuvia lasin läpi Iidesjärvestä. Aika kaunista. Ja mukava maanantaikin. :)

3 kommenttia:

 1. Ensinnäkin: ihan vanhempieni kulmilta nämä kuvat! Oikein tuttua maisemaa.

  Ja sitten: heh, hyvä sua. Tiedän (muistan) että juuri noin itse tekisin. Oikein saakelin rauhallisesti ja iloisena painelisin.
  Samaa mieltä: miten helevetissä talvi muka suomalaiset yllättää aina??? Ja miten muutaman auton tai muutaman kymmenenkään auton jono voi aiheuttaa niin paljon mutinaa ja huultenmuodostusta...voe voe.

  Täällä meidän leveysasteilla ja etelämmässä talvi kans "yllättää" joskus. Se on ihan huvittavaa kans. Suorastaan surkuhupaisaa koska silloin kaikki menee AIVAN sekaisin. Lunta voi olla vähemmän mitä noissa kuvissa on mikä sekin on minusta tosi vähän, mutta kun ihmiset eivät osaa YHTÄÄN ajaa lumella...joo, ei muuta kuin kouluja pannaan kiinni ja liikenne seisoo tunteja ja minulla on hilpeetä.

  VastaaPoista
 2. Mää ajelin tänään vaan niin vähän, etten huomannu oikeen mitään...tai sitten meillä täällä on vähemmän talvi :D Tai huomasin mää, että valoista lähtiessä auto ruopii hassusta :P :D

  VastaaPoista
 3. Piilomaja: Joskus vielä kuvittelin, että lumen takia koulut suljetaan vain Ankkalinnassa. :D

  Sanna-Mari: Aamulla pienemmät tiet oli täällä umpipeilijäässä. Kuvan pieneen pätkään meni aikaa 20 minuuttia, kun kaikki jäivät ruopimaan mäkeen ja väliin suikkaili hermoheikkoja... uskomaton sumppu ihan hetkessä. Saa nähdä, mitä luvattu myräkkä tuo tullessaan!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...